Onze website wordt op het moment vernieuwd. Mist u informatie of heeft u een verbetersuggestie? Wij horen het graag.

Na de ingreep wordt de wond gehecht en soms wordt er ook een hechtstripje aangebracht. Hier overheen komt een pleister. De pleister laat u twee dagen zitten en de wond moet twee dagen droog gehouden worden. Hierna mag de pleister dagelijks vervangen worden. Als u na de twee dagen gaat douchen, kunt u dit het beste doen zonder pleister. De wond mag gewoon met water en zeep gereinigd worden.

Praktische informatie

 • Afspraak maken/wijzigen

  • Wanneer u door uw huisarts bent aangemeld via Zorgdomein, dan ontvangt u een brief van het ziekenhuis met een afspraak voor uw polikliniekbezoek. Wanneer deze datum/tijd niet schikt kunt u deze wijzigen via MijnZHA. Heeft u al een afspraak, maar bent u verhinderd, geef dit dan minimaal 24 uur van te voren door. Dit kan ook via MijnZHA.

   Wijzigingen/annulering binnen 24 uur voor de afspraak dienen telefonisch doorgegeven worden.

   Spreekuur Gezondheidscentrum Waterlinie in Uithoorn
   Wij houden ook spreekuur in het 
   gezondheidscentrum Waterlinie in Uithoorn. U kunt er terecht voor een eerste polikliniekbezoek en onderzoek. Voor een eventuele behandeling en opname bent u nog wel aangewezen op de locatie in Amstelveen. Kijk voor meer informatie op de pagina Gezondheidscentrum Waterlinie. U kunt uw voorkeur aangeven bij het maken/wijzigen van de afspraak.

 • Contact afdeling Dermatologie

  Afdeling Dermatologie A 06, rode route

  Ma t/m vrij 8.00-16.30 uur

  Telefoon: (020) 755 7015
  E-mail: [email protected]