We hebben voor u alle praktische informatie op een rijtje gezet. Als patiënt of bezoeker is het fijn om te weten waar u aan toe bent vóór, tijdens of na uw bezoek.

Voor patiënten

We voorzien u van de benodigde informatie en ondersteuning om uw afspraak zo comfortabel mogelijk te maken. In Uw pad naar het ziekenhuis ziet u alle stappen die doorlopen worden vóór, tijdens en na een bezoek aan het ziekenhuis. 

Uw stappenplan als patiënt naar Ziekenhuis Amstelland

Stap 1 van 8

Contact met uw huisarts

Heeft u een gezondheidsklacht? Neem dan contact op met uw huisarts. Als uw huisarts niet geopend is, dan kunt u bij de huisartsenpost terecht. Is er sprake van spoed? Dan kunt u terecht bij de spoedeisende hulp. Voor meer informatie kijk op de website van thuisarts.

Huisarts of Ziekenhuis
Stap 2 van 8

Doorverwijzing

Bent u doorverwezen door een (huis)arts? Dan kunt u een afspraak maken met ons ziekenhuis.

Uw afspraak maken en beheren
Stap 3 van 8

Wachttijden

Wilt u weten of u lang moet wachten op de behandeling? Dat ziet u hier.

Wachttijden
Stap 4 van 8

Behandelende specialist of afdeling

Als u meer wil weten over de afdeling waar u terecht komt, dan kunt u zoeken naar de betreffende afdeling.

Specialismen en Afdelingen
Stap 5 van 8

Voorbereiding afspraak

Is het uw eerste bezoek in ons ziekenhuis? Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat uw bezoek aan de polikliniek of uw opname gemakkelijker verloopt.

Voorbereiden
Stap 6 van 8

Route en parkeren

Heeft u ons eerder bezocht? We zijn gemakkelijk te bereiken!

Route en parkeren
Stap 7 van 8

Informatie

Wilt u vóór, tijdens of na opname nog extra informatie? Wij bieden veel informatieve folders.

Folders
Stap 8 van 8

Uw mening

Heeft u feedback? Wij horen graag wat uw ervaring met ons ziekenhuis is.

Uw mening

Voor bezoekers

We zijn er ook voor u wanneer u een afspraak heeft, een geliefde bezoekt, of andere praktische informatie zoekt. Onder het kopje voorzieningen en services leest u welke faciliteiten wij te bieden hebben. Met deze praktische informatie hopen we u te helpen bij uw bezoek aan het ziekenhuis en deze zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Aangenaam dichtbij

Ziekenhuis Amstelland is aangenaam dichtbij. Wij zijn een regionaal ziekenhuis en we zijn er voor u. We zijn er trots op om deel uit te maken van de samenleving rond de Amstel en in de Meerlanden. In onze strategie staat toekomstbestendige zorg centraal, wat betekent dat wij op de juiste plek de juiste zorg willen bieden. Voor u. 

Kinderen naar het ziekenhuis

Voor kinderen kan het spannend zijn om het ziekenhuis te bezoeken. Komt uw kind voor een polibezoek of een operatie? Op onze pagina van de Kinderafdeling staat handige informatie voor u en uw kind. Zo zie je welke voorzieningen we hebben, welke voorbereiding nodig is voor een dagopname of operatie. Ook ziet u handige boeken of websites om te raadplegen vóór, tijdens of na een opname.