Ziekenhuis Amstelland ervaart geen hinder van de wereldwijde computerstoring. Wij voorzien u graag zoals gebruikelijk van onze zorg.

Ook patiënten van Ziekenhuis Amstelland kunnen hun medische gegevens opslaan in een PGO (Persoonlijke Gezondheids Omgeving). Het is een app of website waarin u vanuit verschillende bronnen gratis een kopie kunt ophalen van uw medische gegevens.

Vaak kunt u ook gegevens over uw gezondheid toevoegen die u zelf meet. Bijvoorbeeld uw bloeddruk of gewicht. Bijzonder aan een PGO is dat u deze met verschillende zorgverleners kunt verbinden met alleen úw toestemming. Zoals nu ook met Ziekenhuis Amstelland. In een PGO kunt u uw gegevens van andere zorgverleners verzamelen. Daarmee heeft u alle informatie handig en overzichtelijk bij elkaar. Er zijn verschillende PGO’s waar u uit kunt kiezen. We verwijzen u graag naar PGO.nl zodat u meer inzicht krijgt in hoe het werkt en welke keuzes u kunt maken. Het verschil tussen een PGO en het patiëntenportaal MijnZHA, is dat u in MijnZHA alleen uw gegevens ziet van Ziekenhuis Amstelland. Deze gegevens kunt u niet delen met een andere zorgverlener.

Aan de slag? Zo werkt het:

  • Ga naar: Home – Verbind Medmi
  • Kies een PGO en maak een eigen account
  • Zoek Ziekenhuis Amstelland op in uw PGO
  • Verbind uw PGO met Ziekenhuis Amstelland