Dermatologische verrichtingen (klein)

Nadat u plaats heeft genomen op de behandeltafel, wordt het te behandelen gebied schoongemaakt met een desinfecterend middel. Dan volgt er een plaatselijke verdoving door middel van een injectie. Het inspuiten van de vloeistof voelt wat branderig aan. Na de verdoving voelt u geen pijn meer, wel voelt u dat de arts bezig is. Het te opereren gebied wordt afgedekt met een steriele doek die u niet aan mag raken. De behandeling neemt ongeveer twintig minuten in beslag.

Na de ingreep wordt de wond gehecht en soms wordt er ook een hechtstripje aangebracht. Hier overheen komt een pleister. De pleister laat u twee dagen zitten en de wond moet twee dagen droog gehouden worden. Hierna mag de pleister dagelijks vervangen worden. Als u na de twee dagen gaat douchen, kunt u dit het beste doen zonder pleister. De wond mag gewoon met water en zeep gereinigd worden.

Dermatologie

Maak uw afspraak online of telefonisch via (020) 755 7015 bij de Polikliniek Dermatologie.
Indien u verhinderd bent of uw afspraak wilt wijzigen, wilt u dit dan minimaal 24 uur van te voren doorgeven? U kunt online wijzigen of annuleren als u online een afspraak heeft gemaakt. Anders kunt u dit doen via het wijzigingenformulier of bellen met de polikliniek.

 

Dermatologie

Afdeling A 06, rode route
Telefoonnummer: (020) 755 7015
Bereikbaarheid: ma t/m vrij 8.00-16.30 uur