• omslag-jubileumboek-ziekenhuis-amstelland-1

    45 jaar Ziekenhuis Amstelland: een historisch boek

    Ter gelegenheid van het 45-jarig jubileum van het ziekenhuis in Amstelveen is een historisch boek geschreven. Het boek is te koop in het winkeltje in de hal van Ziekenhuis Amstelland. Bij de boekhandel kan het boek besteld worden onder het volgende ISBN 9789462283176 NUR 699.

  • 4443291195-d25e735ed7-b

    Uw mening telt!

    Graag vragen wij uw medewerking voor een onderzoek naar de patiënttevredenheid in Ziekenhuis Amstelland. Wij hopen van harte dat u aan het onderzoek wilt meewerken. Uw bijdrage om onze zorgverlening te kunnen verbeteren stellen wij zeer op prijs. Het invullen van de vragenlijst is anoniem.

Ziekenhuis Amstelland Nieuws

29 juli 2014

Steeds meer poli's bieden online afspraak maken

Steeds meer poliklinieken in Ziekenhuis Amstelland bieden de mogelijkheid tot online afspraak maken via deze website. Online afspraak maken biedt voordelen voor de patiënt. Waar je telefonisch...

Hierbij wil ik de verpleegsters heeeeeel hartelijk danken voor de liefdevolle verpleging die ik heb mogen ondervinden toen ik onverwachts 10 dagen Chirurgie en Interne Boven moest verblijven in verband met een nierbekkenonsteking. Mede door jullie lieve aandacht heb ik mijn heimwee naar huis kunnen doorstaan!