• kransslagader-bijeenkomst

  Hartklachten door kransslagaderproblemen

  Voorlichtingsbijeenkomst door cardioloog Wik ten Holt. Hoe herken ik hartklachten? Wanneer sla ik alarm en wat kan de arts doen? Voor deze en andere vragen over de oorzaken en behandeling van kransslagader problemen, kom naar de voorlichtingsavond in Ziekenhuis Amstelland en meldt u aan voor 23 september.

 • omslag-jubileumboek-ziekenhuis-amstelland-1

  45 jaar Ziekenhuis Amstelland: een historisch boek

  Ter gelegenheid van het 45-jarig jubileum van het ziekenhuis in Amstelveen is een historisch boek geschreven. Het boek is te koop in het winkeltje in de hal van Ziekenhuis Amstelland. Bij de boekhandel kan het boek besteld worden onder het volgende ISBN 9789462283176 NUR 699.

 • 4443291195-d25e735ed7-b

  Uw mening telt!

  Graag vragen wij uw medewerking voor een onderzoek naar de patiënttevredenheid in Ziekenhuis Amstelland. Wij hopen van harte dat u aan het onderzoek wilt meewerken. Uw bijdrage om onze zorgverlening te kunnen verbeteren stellen wij zeer op prijs. Het invullen van de vragenlijst is anoniem.

Ziekenhuis Amstelland Nieuws

29 juli 2014

Steeds meer poli's bieden online afspraak maken

Steeds meer poliklinieken in Ziekenhuis Amstelland bieden de mogelijkheid tot online afspraak maken via deze website. Online afspraak maken biedt voordelen voor de patiënt. Waar je telefonisch...

Vandaag voor eerste consult langs geweest op de Polikliniek Neurologie. Wat een efficiëntie! Onderzoek door de neuroloog, vervolgens MRI (vriendelijk en betrokken medewerkers) en na een kopje koffie de diagnose weer bij de neuroloog. Bijzonder patiëntvriendelijk. Sneller kan niet! Ik zou het bijna gezellig vinden om langs te komen in Ziekenhuis Amstelland.