• borstkankerbijeenkomst

  Voorlichtingsavond borstkanker

  30 september van 19.00-22.00 uur

  Bijeenkomst over diagnostiek, behandeling, plastische chirurgie en revalidatie van borstkanker. Vier specialisten praten u bij over de laatste mogelijkheden. Ook is er een informatiemarkt waar u in gesprek kunt gaan met dienstverleners.  Voor meer informatie & aanmelden klik hier.

   

 • kransslagader-bijeenkomst

  Hartklachten door kransslagaderproblemen

  Voorlichtingsbijeenkomst door cardioloog Wik ten Holt. Hoe herken ik hartklachten? Wanneer sla ik alarm en wat kan de arts doen? Voor deze en andere vragen over de oorzaken en behandeling van kransslagader problemen, kom naar de voorlichtingsavond in Ziekenhuis Amstelland en meldt u aan voor 23 september.

 • omslag-jubileumboek-ziekenhuis-amstelland-1

  45 jaar Ziekenhuis Amstelland: een historisch boek

  Ter gelegenheid van het 45-jarig jubileum van het ziekenhuis in Amstelveen is een historisch boek geschreven. Het boek is te koop in het winkeltje in de hal van Ziekenhuis Amstelland. Bij de boekhandel kan het boek besteld worden onder het volgende ISBN 9789462283176 NUR 699.

Ziekenhuis Amstelland Nieuws

Een complimentje voor de mensen op Verloskunde die zo goed gezorgd hebben voor mij tijdens en na de bevalling van ons zoontje. Ook op momenten dat het tijdens de bevalling erg pittig was, en de momenten erna dat ik me een slappe vaatdoek voelde en ze me er weer op de been hebben geholpen. Maar ook op momenten dat het emotioneel zwaar was er toch voor je zijn en een luisterend oor bieden. Wie weet komt er nog een tweede kind dan zal ik zeker weer kiezen voor dit ziekenhuis met deze top dames.