• rotonde-banner2

    Ernstige verkeershinder

    Van april t/m oktober 2015 ondervindt u ernstige verkeershinder om het ziekenhuis te bereiken. Ook bussen rijden een andere route. Verkeersregelaars en bewegwijzering helpen u ter plaatse naar ons parkeerterrein.
    Bereidt u zich thuis voor op uw reis, zodat u niet voor verrassingen komt te staan! Lees hier meer.

Ziekenhuis Amstelland Nieuws

2 juli 2015

Parkeerterrein P1 zaterdag 11 juli a.s. gesloten

Vrijdag 10 juli vanaf 22.30 uur wordt parkeerterrein P1 voor inrijdend verkeer GESLOTEN. Zaterdagochtend 08.00 uur wordt OOK DE UITRIT GESLOTEN en dit zal duren tot de werkzaamheden gereed zijn....

30 juni 2015

Palliatieve zorg in de regio stap verder

Op 3 juni ondertekenden 30 organisaties in de regio’s Midden- en Zuid-Kennemerland en Amstelland en Meerlanden het convenant 2015-2018 voor palliatieve zorg. Door nauw samen te werken willen ze...

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze nieuwsflits en ontvang maandelijks per email de digitale nieuwsbrief van Ziekenhuis Amstelland!

Nadat bij mijn man asbestkanker werd geconstateerd, heeft de longarts van Ziekenhuis Amstelland ons doorgestuurd naar het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. We zijn nu een paar maanden verder en we willen u bedanken dat u ons door heeft verwezen, wij zijn daar goed verder geholpen!