• omslag-jubileumboek-ziekenhuis-amstelland-1

    45 jaar Ziekenhuis Amstelland: een historisch boek

    Ter gelegenheid van het 45-jarig jubileum van het ziekenhuis in Amstelveen is een historisch boek geschreven. Het boek is te koop in het winkeltje in de hal van Ziekenhuis Amstelland. Bij de boekhandel kan het boek besteld worden onder het volgende ISBN 9789462283176 NUR 699.

  • 4443291195-d25e735ed7-b

    Uw mening telt!

    Graag vragen wij uw medewerking voor een onderzoek naar de patiënttevredenheid in Ziekenhuis Amstelland. Wij hopen van harte dat u aan het onderzoek wilt meewerken. Uw bijdrage om onze zorgverlening te kunnen verbeteren stellen wij zeer op prijs. Het invullen van de vragenlijst is anoniem.

Ziekenhuis Amstelland Nieuws

21 juli 2014

India desk in Ziekenhuis Amstelland

Per 1 juli 2014 is in het Ziekenhuis Amstelland een digitale India Desk voor Indiase expats geopend. Doel van deze desk is expats te helpen met gezondheidsvragen en te begeleiden naar de...

18 juli 2014

Vlag halfstok

Wij geven gehoor aan de oproep van de rijksoverheid om vandaag de Nederlandse vlag halfstok te hangen. Minister-president Mark Rutte deed de vlaginstructie uitgaan wegens de vliegramp in...

Zowel bij de spoedeisende hulp als op de hartbewaking was de zorg en de voorlichting geweldig. Veel dank voor de goede zorg en de begeleiding.