• kransslagader-bijeenkomst

  Hartklachten door kransslagaderproblemen

  Voorlichtingsbijeenkomst door cardioloog Wik ten Holt. Hoe herken ik hartklachten? Wanneer sla ik alarm en wat kan de arts doen? Voor deze en andere vragen over de oorzaken en behandeling van kransslagader problemen, kom naar de voorlichtingsavond in Ziekenhuis Amstelland en meldt u aan voor 23 september.

 • omslag-jubileumboek-ziekenhuis-amstelland-1

  45 jaar Ziekenhuis Amstelland: een historisch boek

  Ter gelegenheid van het 45-jarig jubileum van het ziekenhuis in Amstelveen is een historisch boek geschreven. Het boek is te koop in het winkeltje in de hal van Ziekenhuis Amstelland. Bij de boekhandel kan het boek besteld worden onder het volgende ISBN 9789462283176 NUR 699.

 • 4443291195-d25e735ed7-b

  Uw mening telt!

  Graag vragen wij uw medewerking voor een onderzoek naar de patiënttevredenheid in Ziekenhuis Amstelland. Wij hopen van harte dat u aan het onderzoek wilt meewerken. Uw bijdrage om onze zorgverlening te kunnen verbeteren stellen wij zeer op prijs. Het invullen van de vragenlijst is anoniem.

Ziekenhuis Amstelland Nieuws

Een jaar geleden ben ik bij de neuroloog geweest vanwege een ademhalingsprobleem veroorzaakt door een val van 3,5 meter. De neuroloog stelde de diagnose, een beschadigde zenuw die het middelrifademhaling aanstuurt. Nu een jaar en vele onderzoeken later weet ik dat de neuroloog in Ziekenhuis Amstelland de enige is geweest die de juiste conclusie getrokken heeft. Ik dank u hartelijk.