• nederlandse-vlag

    Bevrijdingsdag

    Op Bevrijdingsdag (maandag 5 mei) zijn de poliklinieken, het laboratorium van MDC Amstelland, het behandelcentrum en de röntgenafdeling gesloten. Wij verzoeken u hier rekening mee te houden, zodat u niet voor niets komt op een inloopspreekuur, voor laboratorium- of röntgenonderzoek! De Spoedeisende hulp is zoals gewoonlijk geopend van 8.00 tot 22.00 uur. 

  • zaal-voor-banner

    Diabetes en complicaties

    Drie specialisten spreken over complicaties bij diabetes op 6 mei tijdens een informatiebijeenkomst van de Diabetes Vereniging Nederland (DVN) in Ziekenhuis Amstelland. Dr. Rustemeijer, internist over vasculaire aandoeningen; oogartsen Van de Geijn en Eijpe over oogcomplicaties en dr. Bertelsmann, neuroloog over neuropathie.

Ziekenhuis Amstelland Nieuws

Als ik een cijfer kon geven op de schaal van 1 tot 10, zou het een 12 worden. Wij hebben bewust gekozen voor Ziekenhuis Amstelland, ook al was dit verder weg! Iedereen van koffiejuffrouw tot arts was zeer aardig en nam de tijd voor je, ook al hadden ze het druk. We hebben tijdens de zwangerschap met diverse mensen en afdelingen te maken gehad en allemaal scoren ze een 12! Bijvoorbeeld de artsen, ze spraken op een normale manier tegen ons en niet, wat vaak voorkomt, belerend. Echt een top ziekenhuis!