• banner-2-1

  LEVEN met prostaatkanker

  Maandag 30 november in Ziekenhuis Amstelland.
  Programma van 19.30-21.30

  Voorlichtingsavond voor patienten en partner.

  Voor meer informatie en aanmelden KLIK HIER

 • banner-zorgverzekering-kiezen

  Kies bewust. Een verkeerde zorgpolis kan u duur komen te staan

  De NPCF heeft twee middelen ontwikkeld om u te helpen bij de keuze; de Checklist Zorgverzekering 2016 en de Keuzegids Zorgverzekering 2016. Kijk op de website voor meer informatie.

 • banner-help-fouten-voorkomen

  Zet jezelf op nr.1!

  Zorgverleners zijn verantwoordelijk voor de medicatie of behandeling die u krijgt. Dat gaat doorgaans goed. Toch krijgt Patiëntenfederatie NPCF nog te vaak meldingen van patiënten over (bijna) missers in de zorg. De NPCF roept daarom patiënten op actief te helpen, als hun situatie dit toelaat. Help fouten voorkomen!

Ziekenhuis Amstelland Nieuws

22 oktober 2015

Stichting Vrienden schenkt speciale rolstoel

Eind vorige week arriveerde de speciale rolstoel voor de wat zwaardere patiënt in ons ziekenhuis. Marcella Bregman, coordinator vrijwilligers, nam de stoel in ontvangst namens de vrijwilligers...

14 oktober 2015

Poelloop voor Heartpillows

Oktober is de borstkankermaand! En al sinds jaren organiseert de Borstkankerorganisatie Amstelveen de Poelwandeling. Deze wandeling is ter nagedachtenis aan Cuun Hafmans, die jaren geleden dit...

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze nieuwsflits en ontvang maandelijks per email de digitale nieuwsbrief van Ziekenhuis Amstelland!

Wat een geweldig team werkt er op de afdeling Chirurgie Beneden. Vriendelijk, gezellig maar ook serieus en heel behulpzaam. Ook de collega's onder elkaar hebben goed contact en dat komt positief over op de patiënten. Tenslotte kom je hier niet voor iets leuks maar het personeel doet zijn best  om het de patiënt zo aangenaam mogelijk te maken. Dikke pluim voor de afdeling.