• Open dag van de Zorg 2015 banner

  Ziekenhuis Amstelland opent deuren op Open dag van de zorg 2015

  Op 21 maart a.s. opent Ziekenhuis Amstelland haar deuren voor het publiek. Een datum om te reserveren in de agenda! Hou de website in de gaten voor alle plannen en het programma.

 • nvbs

  Jaarmarkt NVBS

  Op donderdag 29 januari 2015 organiseert de Nederlandse Vereniging voor Blinden en Slechtzienden (NVBS) een informatiemarkt in Ziekenhuis Amstelland. Van 10.00 tot 15.00 uur in gang B bij Polikliniek Oogheelkunde.

  Lees meer op de pagina Voorlichtingsbijeenkomsten.

 • zorgkosten

  Ziekenhuiszorg kan voor u financiële gevolgen hebben!

  Gaat u binnenkort naar Ziekenhuis Amstelland? Of bent u al patiënt? Dan adviseren wij u zich te informeren over de vergoeding en tarieven van uw behandeling. Lees er meer over op onze website of op www.dezorgnota.nl.

Ziekenhuis Amstelland Nieuws

20 januari 2015

Winterexposities in Ziekenhuis Amstelland

Tot en met het begin van de lente hangen er weer twee mooie exposities in de gangen van Ziekenhuis Amstelland. De schilderijen van Esther Steintjes en Corinne Levy-Overmars. Beide kunstenaars...

22 december 2014

Ziekenhuis Amstelland viert 1000e baby

Afgelopen woensdag om precies 16.31 uur is op de afdeling Verloskunde van Ziekenhuis Amstelland de 1000e baby van 2014 geboren. Niet alleen voor de kersverse moeder van de kleine...

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze nieuwsflits en ontvang maandelijks per email de digitale nieuwsbrief van Ziekenhuis Amstelland!

Voortreffelijk eten. Zeer aardige, zorgzame verpleegsters op Interne Beneden.