Mondziekten,- Kaak,- en Aangezichtschirurgie (MKA)

Uw huisarts, tandarts of specialist heeft u een verwijzing gegeven voor de polikliniek Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA) van Ziekenhuis Amstelland. Daar kunt u terecht voor onderzoek en behandeling van afwijkingen in de mond, kaak en het gezicht.

Wat u bij ons kunt verwachten

Bij eerste afspraak op onze polikliniek proberen we een goed beeld te krijgen van uw klachten en de mogelijke oorzaken. Naar aanleiding daarvan spreken we met u een behandeling af.
MKA-chirurgen (in de wandeling ‘kaakchirurgen’) houden zich bezig met afwijkingen in de mond, kaak en het gezicht. Ze zijn van vele markten thuis. Dat komt door hun opleiding: ze hebben zowel de studie tandheelkunde als de studie geneeskunde afgerond, en daarbovenop nog een vierjarige opleiding specialistenopleiding MKA-chirurgie.

Onze MKA-chirurgen richten zich naast ‘algemene kaakchirurgie’ voornamelijk op Implantologie (het vervangen van een verloren gebitselement met behulp van een implantaat).

Voor meer informatie over uw polikliniekbezoek, kijk bij Bezoek aan de polikliniek.

Avondspreekuur
Op de Polikliniek Kaakchirurgie kunt u naast de doordeweekse dagen, ook op het avondspreekuur terecht. Dit is op dinsdagavond tot 20.00 uur. 


Compliment van een patiënt:

"Dank voor de bijzonder vriendelijke en attente bejegening voor en na de behandeling!"

Het tandheelkundig specialisme mondziekten,- kaak- en aangezichtschirurgie (Mka-chirurgie) behandelt ziekten en afwijkingen aan de mond, kaak-, en aangezicht.

In Ziekenhuis Amstelland zijn twee Mka-chirurgen werkzaam. De specialisten verrichten chirurgische ingrepen in het MKA-gebied. Implantologische en pre-implantologische chirurgie is een speerpunt van de afdeling. De afdeling werkt nauw samen met de afdeling MKA-chirurgie van het AMC.

Mondziekten,- Kaak,- en Aangezichtschirurgie (MKA)

Telefoonnummer: (020) 755 7027
Bereikbaarheid: ma t/m vrij 8.30-12.30, 13.00-16.00 uur

Wijzigen /annuleren
Indien u verhinderd bent of uw afspraak wilt wijzigen, wilt u dit dan minimaal 24 uur van te voren doorgeven? U kunt dit doen via het wijzigingenformulier of bellen op bovenstaand nummer.
Wijzigingen of annuleringen binnen 24 uur van tevoren kunnen alleen telefonisch worden doorgegeven. Afspraken die binnen 24 uur voor de afspraak worden geannuleerd, kunnen in rekening worden gebracht.

Mondziekten,- Kaak,- en Aangezichtschirurgie (MKA)

Locatie
Afdeling A 09, rode route

Telefoonnummer
(020) 755 7027
Bereikbaarheid: ma t/m vrij 8.30-12.30, 13.00-16.00 uur