Menopauze polikliniek

Patiënten met klachten die gepaard gaan met de overgang, kunnen voor advies altijd terecht op de Menopauze polikliniek. Twee gynaecologen zijn hierin gespecialiseerd. Een gespecialiseerd verpleegkundige geeft u op een toegankelijke manier advies over het omgaan met uw overgangsklachten. 

Voor een afspraak op deze polikliniek heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of van een medisch specialist. Voorafgaand aan het bezoek aan deze polikliniek vragen wij of u een vragenlijst wilt invullen, zodat wij beter voorbereid zijn en meer tijd hebben voor een inhoudelijk gesprek. 

Als u een afspraak heeft bij de gynaecoloog, komt u op de Polikliniek Gynaecologie/Verloskunde.

Onze gynaecologe Katinka Overmars werkt met veel enthousiasme mee aan de voorlichtingswebsite www.vrouwenindeovergang.nl. Daar kunt ook ook terecht voor extra informatie, tips en adviezen, klachten en wat er aan gedaan kan worden. 

Vrouwen in de overgang worden gezien door Katinka Overmars en Bert Wibbens.

U kunt een afspraak maken met gynaecologen Katinka Overmars en Bert Wibbens. Voorafgaand aan het bezoek aan deze polikliniek vragen wij of u een vragenlijst wilt invullen, zodat wij beter voorbereid zijn en meer tijd hebben voor een inhoudelijk gesprek. 

katinka-dsc04589-klein  bert-klein  

 

Menopauze polikliniek

Maak uw afspraak online of telefonisch bij de Polikliniek Gynaecologie / Verloskunde.
Indien u verhinderd bent of uw afspraak wilt wijzigen, wilt u dit dan minimaal 24 uur van te voren doorgeven? U kunt online wijzigen of annuleren als u online een afspraak heeft gemaakt. Anders kunt u dit doen via het wijzigingenformulier of bellen met de polikliniek.

Menopauze polikliniek

Telefoonnummer: (020) 755 7019
Bereikbaarheid: ma t/m vrij 9.00-16.00 uur
Locatie: A 01, rode route

Drs. K. Overmars Drs. K. Overmars
Gynaecoloog
 Esther Visser-van Leeuwen Esther Visser-van Leeuwen
Physician Assistant Gynaecologie/Verloskunde
Drs. B. Wibbens Drs. B. Wibbens
Gynaecoloog