Televisie/radio aan het bed

Patiënten kunnen vanuit bed altijd hulp vragen. Bij het bed bevindt zich een systeem waarmee een verpleegkundige opgeroepen kan worden. Ook in de badruimte is een noodoproepsysteem aanwezig.

Bij het bed is een aantal voorzieningen zoals radio, televisie en leesverlichting. Het gebruik van de televisie gratis.

In de folder 'Televisie radio oproepsysteem leesverlichting en mobiele telefonie' vindt u uitleg over het gebruik van de radio en televisie, en wat te doen in geval van storing. Als u dit wilt, kunt u uw eigen MP3-speler, iPod of iets dergelijks meenemen.

Voor de radio en televisie heeft u een koptelefoon nodig. U kunt deze natuurlijk zelf meenemen, maar anders zijn ze te koop bij de receptie voor het bedrag van 2,30 euro. Let op, met ingang van 1 januari 2018 kan in Ziekenhuis Amstelland alleen nog middels een pinbetaling betaald worden.

Logo radio tulipa TV.JPGRadio Tulipa TV
Radio Tulipa TV is al ruim 40 jaar de huisomroep van Ziekenhuis Amstelland. Een enthousiast team van vrijwilligers verzorgt van 20.00 tot 22.00 uur informatieve en muzikale programma's die u gratis kunt beluisteren en bekijken. Verzoekplaten worden vanaf 21.00 uur gedraaid. Onze medewerkers komen bij u langs, om uw muzikale keuze te noteren. Ook kunt u tijdens elke uitzending bellen naar onze studio via telefoonnummer (020) 755 6326. Buiten de live-uitzendingen om wordt het Radio Tulipa TV informatiekanaal uitgezonden.

Voor verdere informatie over Radio Tulipa TV kunt u tijdens uitzendingen bellen naar (020) 755 6326 of een bericht sturen via een contactformulier op de website. Of neemt u een kijkje op hun website: http://www.radiotulipatv.nl/.