Algemene introductie Online Help


 

Welkom bij de Online Help van Klinicom. In deze set vindt u alle helpteksten inclusief alle versiewijzigingen. De Online Help is opgebouwd uit verschillende mappen. In elke map wordt een module uit Klinicom behandeld.

 

N.B.  Indien u de mappen niet ziet, klik dan op de link Weergeven links bovenaan in dit introductiescherm. De Inhoudsopgave, de Index en de Zoekoptie verschijnen nu.

 

Er zijn verschillende soorten helpteksten:

Workflow

In een helptekst gekenmerkt als 'workflow' wordt een procesbeschrijving per module nader toegelicht. Deze helpteksten zijn te herkennen aan een blauwe achtergrond.

Wat zie ik?

Per scherm wordt een toelichting gegeven op de in te vullen rubrieken en de betekenis van velden. Deze helpteksten zijn te herkennen aan een groene achtergrond.

Hoe kan ik?

Hier wordt een procesbeschrijving gegeven om een taak – bijv. het invoeren van een medicatieopdracht – uit te voeren. Deze helpteksten zijn te herkennen aan een witte achtergrond.

 

Elke versie wordt er een wijzigingsdocument opgenomen in het mapje "Versiedocumentatie". Dit document zal in de daaropvolgende versie van de helpteksten geïntegreerd zijn. Deze helpteksten zijn te herkennen aan een gele achtergrondkleur.

 

Zie ook: Tips voor algemeen gebruik