Verpleegkundige Interne Geneeskunde en Oncologie

Ben jij een zorgzame verpleegkundige in hart en nieren? Ben jij bereid om alles uit jezelf te halen en direct bij te dragen aan de beste patiëntenzorg in het ziekenhuis? Lees dan snel verder want geen dag is hetzelfde in Ziekenhuis Amstelland! 

Wat ga je doen?

Jouw functie als Verpleegkundige Interne Geneeskunde en Oncologie (inclusief dagbehandeling) kenmerkt zich door het persoonlijke contact met jouw patiënten. Veel patiënten liggen voor langere tijd op jouw afdeling. De zorgzame Verpleegkundige die jij bent in hart en nieren, is hier dus helemaal op zijn/haar plek. Door de nauwe samenwerking die je als Verpleegkundige hebt met de polikliniek, biedt deze functie jou veel afwisseling en uitdaging. Als je wilt, kun je zelfs een aantal dagen volledig op de polikliniek meedraaien.

Je komt te werken op de afdeling ‘Kliniek Beneden’. Deze afdeling omvat meerdere specialismen; MDL, Cardiologie, Interne geneeskunde, Longgeneeskunde, Neurologie en Oncologie; zowel klinisch als in dagbehandeling. De lijnen zijn kort waardoor je snel betrokken bent bij plannen. Ook werk je nauw samen met medisch specialisten en zorgcollega's. Binnen het team worden patiënten verpleegd op het gebied van interne oncologie en longgeneeskunde.

Over ons ziekenhuis
Ziekenhuis Amstelland werkt in een omgeving met een ruim aanbod aan ziekenhuizen en behandelcentra. We onderscheiden ons door een sterk basisprofiel: TOP in basiszorg. Je kan je kwaliteiten optimaal inzetten door onze kleinschaligheid en korte lijnen binnen de organisatie. Er is een goede samenwerking met onze verwijzers. We werken gastvrij en collegiaal in kleine teams. Er is een open omgangsvorm, je werkt nauw samen met medisch specialisten en er is ruimte voor initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop.

Wie ben jij?

Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige, niveau 4 of 5. Daarnaast heb je affiniteit met eerdergenoemde specialismen.

Wat wij bieden!

  • Een dienstverband voor 24-36 uur per week;
  • Een vast contract;
  • Een enthousiast betrokken team;
  • Een salaris van maximaal € 3072,- bruto per maand (FWG 45), op basis van 36 uur per week, de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ziekenhuizen;
  • Een eindejaarsuitkering (13e maand);
  • Een ruim aanbod aan bijscholing en opleidingen;
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid;
  • Goede Kinderopvang en Buitenschoolse opvang in Ziekenhuis Amstelland. Kijk voor meer informatie op de website van Hestia.

Informatie
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Wil je meer weten of een dagje meelopen? Neem dan contact op met Heidi Laan teammanager, tel. 020-7556543.

Enthousiast? Laten we kennis maken! 

Wil je meteen reageren? Dat kan via de knop "nu solliciteren" hieronder. Vul je gegevens in en sluit je sollicitatiebrief en cv bij. Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling Recruitment. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren