Verpleegkundige voor de Acute Opname Afdeling

Klaar voor een functie vol dynamiek en veel verantwoordelijkheid? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Je behandelt patiënten die van de Spoedeisende Hulp of de polikliniek komen met de intentie om versneld tot een diagnose te komen en een verpleeg- en behandelplan op te stellen. Veel verschillende patiëntencategorieën komen hierbij aan bod. Van het moment dat de patiënten op de AOA binnenkomen tot ze de deur weer uit gaan, ben jij verantwoordelijk en voer je alle verpleegkundige taken uit. Een functie waarin je dus écht wat te zeggen hebt.

De diagnose wordt op de AOA zo snel mogelijk gesteld en er wordt een start gemaakt met de behandeling. Patiënten verblijven hier maximaal 48 uur. Hierna wordt besloten of de patiënt naar een klinische afdeling moet worden overgeplaatst of naar huis mag. De AOA kent een hoge turn-over. Gebeurt er iets onverwachts? Jij en je team weten hier als geen ander op de anticiperen! Ziekenhuis Amstelland kenmerkt zich door continue innovatie en verbetering. Door jouw specifieke vakkennis aan je collega’s over te dragen, vorm je hierin een belangrijke bijdrage. 

Over Ziekenhuis Amstelland

Ziekenhuis Amstelland werkt in een omgeving met een ruim aanbod aan ziekenhuizen en behandelcentra. We onderscheiden ons door een sterk basisprofiel: TOP in medisch specialistische basiszorg. Dit is mogelijk door onze kleinschaligheid en korte lijnen binnen de organisatie en de goede samenwerking met onze verwijzers. We werken gastvrij en collegiaal. Er is een open omgangsvorm, je werkt nauw samen met medisch specialisten en er is ruimte voor initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop.

Wie ben jij?

Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 4 of 5. Ook is er de mogelijkheid om op de AOA de opleiding tot AOA verpleegkundige te volgen! Je kunt uitstekend observeren en klinisch redeneren. Daarnaast ben je flexibel, kun je snel schakelen, en goed omgaan met wisselende werkdruk.

Wat wij bieden!

 • Een dienstverband voor 24-36 uur per week;Een salaris, gebaseerd op een indeling in FWG 45, van maximaal € 3.072,- bruto per maand, op basis van 36 uur per week;
 • Een vast contract;
 • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao ziekenhuizen;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
 • Een ruim aanbod aan bijscholingen en (vervolg-)opleidingen;
 • Voldoende gratis parkeergelegenheid dichtbij het ziekenhuis;
 • Een enthousiast betrokken team.

  Informatie

  Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Corrie Zaal teammanager AOA, tel. 020-7551579, of met Ronald Houwing, Manager Acute en Intensieve Zorg, tel. 020-7556035. Dagje meelopen na het sollicitatiegesprek om erachter te komen of je Verpleegkundige bij ons wilt worden? Je bent van harte welkom!

  Enthousiast? Laten we kennis maken!

  Wil je meteen reageren? Dat kan via de knop "solliciteren" hieronder. Vul je gegevens in en sluit je sollicitatiebrief en cv bij. Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling Recruitment.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.

  Solliciteren