Anesthesiemedewerker

Gezondheidszorg / Medisch / Sociaal - Noord-Holland

Sta jij stevig in je schoenen? En wil jij werken in een gezellig, professioneel en innovatief team? Wij zijn op zoek naar een anesthesiemedewerker om ons operatieteam weer compleet te maken!

Wat ga je doen?

Als anesthesiemedewerker voer je op professionele wijze pré-, peri- en postoperatieve patiëntenzorg uit. Je draagt zorg voor het gereed maken van apparatuur en materialen. Verder zorg je voor het instrueren en begeleiden van nieuwe collega’s, leerlingen en stagiaires. Daarnaast word je ook ingedeeld voor het voorbereiden van patiënten op de holding. Sinds kort werken we met Sedatie Praktijk Specialisten, en we bieden de mogelijkheid om de opleiding hiervoor te volgen.

De operatieafdeling bestaat uit 6 operatiekamers, een holding met 3 bedden en een recovery met 10 bedden. In Ziekenhuis Amstelland zijn alle specialismes vertegenwoordigd, behalve de thorax en cardiochirurgie.

Je nieuwe collega aan het woord

“Als anesthesiemedewerker werk je in een gemotiveerd team wat altijd voor elkaar klaarstaat. Het persoonlijke contact met de artsen en de grote mate van zelfstandigheid maken dat ik elke dag met plezier naar het werk ga”, zo vertelt Esri, anesthesiemedewerker.

Over ons Ziekenhuis

Ziekenhuis Amstelland werkt in een omgeving met een ruim aanbod aan ziekenhuizen en behandelcentra. We onderscheiden ons door een sterk basisprofiel: TOP in basiszorg. Dat is mogelijk door onze kleinschaligheid en korte lijnen binnen de organisatie, en de goede samenwerking met onze verwijzers. We werken gastvrij en collegiaal in kleine teams. Er is een open omgangsvorm, en er is ruimte voor initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop.

Wie ben jij?

Je bent in het bezit van het diploma Anesthesiemedewerker (NZO, CZO). Je bent stressbestendig, flexibel en enthousiast. Je bent bereid en in staat bereikbaarheidsdiensten te draaien. Je levert een positieve bijdrage aan het optimaal functioneren van het OK-complex.

Wat wij bieden!

  • Een afwisselende baan voor 24-36 uur per week;
  • Direct een vast dienstverband;
  • Een enthousiast betrokken team;
  • Een salaris van maximaal € 3.917,- bruto per maand (FWG 55), op basis van 36 uur per week, de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ziekenhuizen;
  • Een ruim aanbod aan bijscholingen en opleidingen;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid;
  • Goede kinderopvang en buitenschoolse opvang in Ziekenhuis Amstelland. Kijk voor meer informatie op de website van Hestia.

Informatie

Wil je meer weten of een dag meelopen? Neem dan contact op met Hans Berkenbosch, teammanager anesthesie tel. 020-7556736.

Enthousiast? Laten we kennis maken!

Reageer voor 25 november op deze vacature via de knop "solliciteren" hieronder. Vul je gegevens in en sluit je sollicitatiebrief en cv bij. Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling P&O. Wij nemen dan binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie contact met je op. Als je bij ons komt werken is het aanvragen van een VOG onderdeel van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing / overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.

Solliciteren