O (&G) Verpleegkundige

Ben jij de expert op het gebied van zwangerschap en begeleid jij graag de aanstaande trotse ouders in hun nieuwe levensfase? Dan is de functie van O(&G) verpleegkundige jou op het lijf geschreven!

Wat ga je doen?

Als obstetrieverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor zowel de zwangeren zorg als de bevallingen en de postpartum zorg. Wij streven ernaar om moeder en kind niet te scheiden na de geboorte. Daarom is er een samenwerking met de kinderverpleegkundigen ten aanzien van de zorg voor de medium care kinderen (onder andere, kinderen met een hyperbilirubinemie, kinderen na SSRI gebruik).
Naast de zorg voor de patiënten, ben je mede verantwoordelijk voor de begeleiding van stagiaires en leerlingen.

Je nieuwe collega aan het woord

“Wat ik zo mooi vind aan de verloskunde is het begeleiden van jonge ouders in een emotioneel en belangrijk moment van hun leven” vertelt Heleen. “Je hebt intens contact met mensen van wie op dat moment het leven op zijn kop staat. Dat maakt het werk veelzijdig. We werken in teamverband en dat vind ik hier heel fijn. We zijn de laatste twee jaar gegroeid in het aantal bevallingen per jaar. Van duizend naar twaalfhonderd en dat willen we verder uitbreiden naar vijftienhonderd. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s om ons team te versterken.”

Vrouw en Kindcentrum

Het Vrouw en Kind Centrum is een speerpunt van Ziekenhuis Amstelland. We hebben drie Moeder-Kind kamers. Uitgangspunt van deze Moeder-Kind kamers is dat de zorg voor moeder en kind als één onlosmakelijk geheel wordt gezien. We zijn uitgebreid naar zes verloskamers en met de moderne kraamsuites maken wij het onze patiënten zo aangenaam mogelijk. We leveren zorg van hoogwaardige kwaliteit en volgen de laatste ontwikkelingen op de voet. Het Geboorte- en Kind Centrum is nog volop in ontwikkeling, waarbij er ook ruimte is voor een eigen inbreng en creatieve ideeën.

Over ons Ziekenhuis
Ziekenhuis Amstelland werkt in een omgeving met een ruim aanbod aan ziekenhuizen en behandelcentra. We onderscheiden ons door een sterk basisprofiel: TOP in basiszorg. En dat is mogelijk door onze kleinschaligheid en korte lijnen binnen de organisatie en de goede samenwerking met onze verwijzers. We werken gastvrij en collegiaal in kleine teams. Er is een open omgangsvorm, je werkt samen met medisch specialisten en er is ruimte voor initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop.

Wie ben jij?

Jij bent in het bezit van een MBO/HBO diploma Verpleegkunde, aangevuld met de aantekening Obstetrie (en Gynaecologie). Gezien de grote populatie expats vragen wij ook een goede beheersing van de Engels taal.

Wat wij bieden!

  • Een afwisselende baan voor 24-36 uur per week, waarbij je ingezet wordt in alle diensten;
  • Direct een vast dienstverband;
  • Een enthousiast betrokken team;
  • Een salaris van maximaal € 3.490,- bruto per maand (FWG 50), op basis van 36 uur per week, de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ziekenhuizen;
  • Een ruim aanbod aan bijscholingen en opleidingen;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid.

Informatie

Wil je meer weten of een dag meelopen? Neem dan contact op met Maaike Holding, teammanager Verloskunde, Gynaecologie, tel. 020-7556673.

Enthousiast? Laten we kennis maken!

Reageer op deze vacature via de knop "solliciteren" hieronder. Vul je gegevens in en sluit je sollicitatiebrief en cv bij. Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling P&O. Wij nemen dan binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie contact met je op. Als je bij ons komt werken is het aanvragen van een VOG onderdeel van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing / overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.

Solliciteren