Spoedeisende hulp verpleegkundige

Gezondheidszorg / Medisch / Sociaal - Noord-Holland

Kan jij snel schakelen in acute situaties? Hou jij van uitdagingen, afwisseling en sta je stevig in je schoenen? Dan is de spoedeisende hulp bij ons ziekenhuis de afdeling waar jij je thuis gaat voelen!

Wat ga je doen?

Als spoedeisende hulp verpleegkundige ben je de eerste die patiënten te zien krijgt bij wie nog geen diagnose is gesteld. Je vangt patiënten op, stelt vragen om de ziektegeschiedenis te achterhalen en onderzoekt hen. Je stelt samen met de arts vast welke behandelmethode gevolgd moet worden en welke hulp het meest noodzakelijk is. In acute gevallen verleen je zelf de eerste hulp. De werktijden op de Spoedeisende hulp bij Ziekenhuis Amstelland zijn tussen 08:00 en 23:30 uur.

Vaak worden de patiënten vergezeld door familie, vrienden of begeleiders. Het is jouw taak mensen te begeleiden en te voorzien van informatie over onderzoek, behandeling en verblijf op de afdeling Spoedeisende Hulp.

Je nieuwe collega aan het woord

We beginnen om 8.00 uur en kunnen ons goed voorbereiden op de dag. Om elf uur begint het druk te worden en ben je de rest van de dag intensief bezig. We werken met een grote mate van zelfstandigheid. Wat ik hier goed vind is de sfeer, de korte lijnen en de hechte samenwerking binnen het team. Dat vind ik fijn', verteld Marlies, spoedeisende hulp verpleegkundige.

Over ons Ziekenhuis

Ziekenhuis Amstelland werkt in een omgeving met een ruim aanbod aan ziekenhuizen en behandelcentra. We onderscheiden ons door een sterk basisprofiel: TOP in basiszorg. En dat is mogelijk door onze kleinschaligheid en korte lijnen binnen de organisatie en de goede samenwerking met onze verwijzers. We werken gastvrij en collegiaal in kleine teams. Er is een open omgangsvorm, je werkt nauw samen met medisch specialisten en er is ruimte voor initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop.

Wie ben jij?

Je bent in het bezit van een diploma Spoedeisende hulp verpleegkundige. Helemaal mooi is het als je ook de vervolgopleidingen als T.N.C.C. en/of E.N.P.C. hebt gedaan. Teamspirit, zelfstandig werken, positieve instelling en flexibiliteit zijn bij ons sleutelwoorden.

Wat bieden wij?

  • Direct een dienstverband voor onbepaalde tijd voor 24-36 uur per week, waarbij je ingezet wordt in diensten die liggen tussen 8.00 – 23.30 uur;
  • Een enthousiast betrokken team;
  • Een salaris gebaseerd op een indeling in FWG 55 en bedraagt maximaal € 3.917,00 bruto per maand, op basis van 36 uur per week.
  • Een ruim aanbod aan bijscholingen en opleidingen;
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid;
  • Goede Kinderopvang en Buitenschoolse opvang in Ziekenhuis Amstelland. Kijk voor meer informatie op de website van Hestia;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Informatie

Wil je meer weten of een dagje meelopen? Neem dan contact op met Ronald Houwing, Manager acute en intensive zorg 020-7556035.

Enthousiast? Laten we kennis maken!

Wil je meteen reageren? Dat kan via de knop “solliciteren” hieronder. Vul je gegevens in en sluit je sollicitatiebrief en CV bij. Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling recruitment. Wij nemen dan binnen twee weken na het sluiten van de vacature contact met je op. Het aanvragen van een VOG verklaring maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. 

Solliciteren