Verpleegkundige Flexteam

Gezondheidszorg / Medisch / Sociaal - Noord-Holland

Werk jij graag op verschillende verpleegafdelingen binnen het ziekenhuis? En werk jij het liefst op oproepbasis of als flexer? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Binnen Ziekenhuis Amstelland zijn 3 algemene verpleegafdelingen: een beschouwende verpleegafdeling, een snijdende verpleegafdeling en een Acute Opname Afdeling (AOA). Als Verpleegkundige binnen ons Flexteam ben je verantwoordelijk voor de totale zorg van de toegewezen patiënten op deze afdelingen. Het werken met de verscheidene patiëntengroepen brengt een grote mate van diversiteit en afwisseling in jouw functie met zich mee!

Wil je voor een vast aantal uren per week bij ons komen werken? Of liever op oproepbasis? Laat het ons vooral weten, we bespreken graag de mogelijkheden met je. Zowel onze patiënten als collega’s zijn erg blij met jouw bijdrage als Verpleegkundige in het Flexteam. Dankzij onze Flexverpleegkundigen kunnen wij onze patiënten de zorg geven die ze verdienen en kunnen jij en je collega’s de tijd nemen die daarvoor nodig is.

Over ons ziekenhuis

Ziekenhuis Amstelland werkt in een omgeving met een ruim aanbod aan ziekenhuizen en behandelcentra. We onderscheiden ons door een sterk basisprofiel: TOP in basiszorg. En dat is mogelijk door onze kleinschaligheid en korte lijnen binnen de organisatie en de goede samenwerking met onze verwijzers. We werken gastvrij en collegiaal in kleine teams. Er is een open omgangsvorm, je werkt samen met medisch specialisten en er is ruimte voor initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop.

Wat we van jou verwachten

Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 4 of 5. Daarnaast heb je een actuele BIG-registratie. Je beschikt over minimaal 1 jaar werkervaring als verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis.

Wat wij bieden!

  • Een salaris, gebaseerd op een indeling in FWG 45, van maximaal € 3.072,- bruto per maand, op basis van 36 uur per week;
  • Een vast contract;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
  • Een ruim aanbod aan bijscholingen en (vervolg-)opleidingen;
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid dichtbij het ziekenhuis;
  • Een enthousiast betrokken team;
  • Goede Kinderopvang en Buitenschoolse opvang in Ziekenhuis Amstelland. Kijk voor meer informatie op de website van Hestia https://hestiakinderopvang.nl/.

Informatie

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Dorien Boschma teammanager tel. 020-7556508. Dagje meelopen na het sollicitatiegesprek om erachter te komen of je Verpleegkundige bij ons wilt worden? Je bent van harte welkom! Als je bij ons komt werken is het aanvragen van een VOG onderdeel van de selectieprocedure.

Enthousiast? Laten we kennis maken!

Wil je meteen reageren? Dat kan via de knop "solliciteren" hieronder. Vul je gegevens in en sluit je sollicitatiebrief en cv bij. Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling Recruitment. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren