Afdelingssecretaresse kliniek beschouwend

 

Door een uitbreiding op de kliniek zijn we op zoek naar een secretaresse. Ben jij die enthousiaste secretaresse die gespecialiseerd is in de medische wereld en uitstekend kan plannen? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als afdelingssecretaresse werk je op een dynamische afdeling waarbij je het gezicht bent van de kliniek. Je houdt je bezig met alle voorkomende secretariële werkzaamheden. Daarnaast verricht je een correcte administratieve patiënten planning ten behoeve van de dagbehandeling oncologie. De verwerkingen hiervan gaan via het systeem SAP.

Over ons ziekenhuis

Ziekenhuis Amstelland werkt in een omgeving met een ruim aanbod aan ziekenhuizen en behandelcentra. We onderscheiden ons door een sterk basisprofiel: TOP in basiszorg. Je kan je kwaliteiten optimaal inzetten door onze kleinschaligheid en korte lijnen binnen de organisatie. Er is een goede samenwerking met onze verwijzers. We werken gastvrij en collegiaal in kleine teams. Er is een open omgangsvorm, je werkt nauw samen met medisch specialisten en er is ruimte voor initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt een relevante opleiding afgerond, medisch secretaresse;
  • Het belang van de patiënt staat bij jou hoog in het vaandel.
  • Je bent enthousiast, flexibel, stressbestendig en creatief;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat wij bieden!

  • Een afwisselende en dynamische  baan voor 25 uur per week (verdeelt over 5 dagen);
  • Een enthousiast betrokken team;
  • Een salaris van maximaal € 2.665,00 bruto per maand (FWG 35), op basis van 36 uur per week, de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ziekenhuizen;
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid.

Informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Heidi Laan, teammanager interne-oncologie dagbehandeling en kliniek tel. 020-7556543.

Enthousiast? Laten we kennis maken!

Reageren op deze vacature kan tot 15-11-2019 via de onderstaande knop “solliciteren” . Vul je gegevens in en sluit je sollicitatiebrief en cv bij. Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling recruitment.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing / overname van de wervingsteksten is niet toegestaan

 

Solliciteren