Senior medewerker Financiële Administratie

Heb jij het DNA van een Register Accountant en weet je wat Interne Controle en Administratieve Organisatie betekent? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als senior medewerker financiële administratie kan jij de AO en IC vertalen naar het in- en extern balansdossier en ben je een volwaardig gesprekspartner voor de accountant. Je bent verantwoordelijk voor het (mede) coördineren van de werkzaamheden op de afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de volledigheid, juistheid en tijdigheid van de administratieve vastlegging van gegevens. Je verzorgt de periodieke afsluiting van het grootboek met de bijbehorende controles en specificaties. Daarnaast ondersteun je bij het crediteuren-, debiteuren- en liquiditeitenbeheer (kas, bank). Je levert een grote bijdrage aan het opleveren van het kwartaaldossier en het jaarrekeningdossier t.b.v. de externe accountant. Je ondersteunt Planning & Control bij rapportages en bij verantwoordingen aan bank en zorgverzekeraars. Daarnaast speel je een belangrijke rol bij de professionalisering en kwaliteitsverbetering van de financiële administratie. Je bent een vraagbaak voor de collega’s van de financiële administratie.

Je collega aan het woord

“Het is een functie met een grote diversiteit aan werkzaamheden binnen een collegiaal team”, zo vertelt Laura. “Je hebt contacten door het hele ziekenhuis, maar ook bijvoorbeeld met de accountant”. Laura werkt ook als senior medewerker op de financiële administratie en zoekt een zeer gemotiveerde, enthousiaste, hands on, financiële duizendpoot als collega, zo zegt ze zelf.

Over ons ziekenhuis

Ziekenhuis Amstelland werkt in een omgeving met een ruim aanbod aan ziekenhuizen en behandelcentra. We onderscheiden ons door een sterk basisprofiel: TOP in basiszorg. Je kan je kwaliteiten optimaal inzetten door onze kleinschaligheid en korte lijnen binnen de organisatie. Er is een goede samenwerking met onze verwijzers. We werken gastvrij en collegiaal in kleine teams. Er is een open omgangsvorm en er is volop ruimte voor initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop.

Wie ben jij?

Wij zoeken een senior medewerker financiële administratie die in het bezit is van een afgeronde HBO opleiding. Je hebt bij voorkeur ervaring met SAP. Je bent communicatief, accuraat en een teamplayer.

Wat wij bieden!

• Een afwisselende baan voor 32-36 uur per week in een collegiaal team bij een professioneel ziekenhuis ;
  • Het salaris bedraagt maximaal € 3.917,00 bruto per maand gebaseerd op FWG  55;
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid;
  • Goede Kinderopvang en Buitenschoolse opvang in Ziekenhuis Amstelland. Kijk voor meer informatie op de website van Hestia;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Informatie

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Daniëlla Kooij, hoofd financiële administratie, tel. 020-7556359.

Enthousiast? Laten we kennis maken!

Wij gaan graag met je in gesprek! Je kunt tot 20 november solliciteren via onderstaande link “solliciteren”.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld endoorplaatsing / overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.