Oncologieverpleegkundige kliniek

Wat ga je doen?

De klinische oncologie bevindt zich op kliniek beneden west, waar alle beschouwende  specialismen zijn samengevoegd. Het team oncologie, waar ook de interne- en longpatiënten worden verpleegd, is een enthousiast en hecht team. Je werkt als verpleegkundige met een hoge mate van zelfstandigheid. In de klinische setting zie je oncologie patiënten in de behandel- en  in de palliatieve fase. Het toedienen van chemotherapie is een vast onderdeel van jouw werk. Daarnaast voer je voorlichtingsgesprekken, neem je deel aan multidisciplinair overleg en werk je nauw samen met de oncologen.

Over Ziekenhuis Amstelland

Ziekenhuis Amstelland werkt in een omgeving met een ruim aanbod aan ziekenhuizen en behandelcentra. We onderscheiden ons door een sterk basisprofiel: TOP in basiszorg. En dat is mogelijk door onze kleinschaligheid en korte lijnen binnen de organisatie en de goede samenwerking met onze verwijzers. We werken gastvrij en collegiaal in kleine teams. Dit maakt dat je je snel thuis voelt en opgenomen wordt als onderdeel van de organisatie. Er is een open omgangsvorm, je werkt nauw samen met medisch specialisten en er is ruimte voor initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop.

Wie ben jij?

Je bent een BIG geregistreerd verpleegkunde met specialisatie Oncologie afgerond. en dat je beschikt over coördinerende kwaliteiten en een goed observerend vermogen.

Wat wij bieden!

  • Direct een dienstverband voor onbepaalde tijd voor 24-36 uur per week, waarbij je ingezet wordt in alle diensten;
  • Een enthousiast betrokken team;
  • Het salaris gebaseerd op een indeling in FWG 50 en bedraagt maximaal €3.490,00 bruto per maand, op basis van 36 uur per week;
  • Een ruim aanbod aan bijscholingen en opleidingen;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid.

Informatie

Wil je meer weten of een dagje meelopen? Neem dan contact op met Heidi Laan, teammanager, tel 020-7556543. 

Enthousiast? Laten we kennis maken!

Wil je reageren? Dat kan via de knop "solliciteren" hieronder. Vul je gegevens in en sluit je sollicitatiebrief en cv bij. Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling Recruitment.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing / overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.

Solliciteren