Verpleegkundige met aandachtsgebied Neurologie

Voor de goede zorg aan onze patiënten werken we met een sterk multidisciplinair team. We werken op onze neurologie nauw samen met vijf jonge en neurologen. De lijnen met onze fysiotherapie, de ergotherapeut en de logopedist zijn kort en dat is fijn werken. In verband met de doorstroom van patiënten vanuit het Amsterdam UMC zoeken wij neurologie verpleegkundigen voor ons groeiende team.

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige neurologie verleen je zorg aan patiënten met neurologische aandoeningen en werk je mee aan diverse ontwikkelingen op de afdeling. Op de afdelingen verzorgen wij patiënten met een CVA, een neurologisch trauma, een hersentumor, neuromusculaire aandoeningen en auto- immuunziektes. Patiëntveiligheid en geleverde kwaliteit van zorg staan absoluut op één.

Kliniek Beneden omvat meerdere specialismen; MDL / Cardiologie, Longgeneeskunde / Neurologie en Oncologie; zowel klinisch als in dagbehandeling. We werken in kleine teams waardoor je snel betrokken bent bij plannen. Daarnaast werk je heel nauw samen met de medisch specialisten en zorgcollega's.  

Over ons Ziekenhuis

Ziekenhuis Amstelland werkt in een omgeving met een ruim aanbod aan ziekenhuizen en behandelcentra. We onderscheiden ons door een sterk basisprofiel: TOP in basiszorg. Je kan je kwaliteiten optimaal inzetten door onze kleinschaligheid en korte lijnen binnen de organisatie. Er is een goede samenwerking met onze verwijzers. We werken gastvrij en collegiaal in kleine teams. Er is een open omgangsvorm, je werkt nauw samen met medisch specialisten en er is ruimte voor initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop.

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van het diploma MBO of HBO verpleegkundige;
 • Je hebt minimaal één jaar werkervaring als verpleegkundige binnen het ziekenhuis:
 • Je hebt bij voorkeur ervaring op een neurologie afdeling;
 • Je bent in het bezit van de opleiding neuroverpleegkundige of bent bereid te volgen.

Wat wij bieden!

 • Een dienstverband voor 24-36 uur per week;
 • Een enthousiast betrokken team;
 • De mogelijkheid om te starten met de opleiding tot neuroverpleegkundige;
 • Een salaris van maximaal € 3072,- bruto per maand (FWG 45), op basis van 36 uur per week, de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ziekenhuizen;
 • Na het volgen van de opleiding wordt je ingeschaald in FWG 50.
 • Een eindejaarsuitkering (13e maand);
 • Een ruim aanbod aan bijscholing en opleidingen;
 • Voldoende gratis parkeergelegenheid.

Informatie

Wil je meer weten of een dagje meelopen op de afdeling? Neem dan contact op met Patricia van Mansom, teammanager, tel. 020-7556617 of Dorien Boschma, teammanager, tel. 020-7776508.

Enthousiast? Laten we kennis maken!

Wil je reageren? Dat kan via de knop “solliciteren” hieronder. Vul je gegevens in en sluit je sollicitatiebrief en cv. Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling recruitment. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Het aanvragen van een VOG verklaring maakt onderdeel uit van het selectieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing / overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.

Solliciteren