Oncologieverpleegkundige voor de Polikliniek en Dagbehandeling/Kliniek Interne oncologie

Ben jij die geduldige verpleegkundige die patiënten graag begeleid en een intensieve band opbouwt? En wil jij deel uitmaken van een multidisciplinair team binnen een betrokken en aangenaam ziekenhuis? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als oncologieverpleegkundige op de polikliniek houd je je bezig met klinisch wetenschappelijk onderzoek en het maken van protocollen voor studies en oncologische behandelingen. Je werkzaamheden omvatten het gehele traject van klinisch onderzoek, van opzet tot afronding. Je verzorgt de voorbereiding en implementatie van het studietraject, je screent patiënten en informeert en begeleidt ze zowel voorafgaand aan als tijdens het onderzoek. Je werkt nauw samen met de verpleegkundig specialisten oncologie en je overlegt regelmatig met artsen, datamanagers en monitors.

Daarnaast onderhoudt je contacten met overige betrokken partijen als de apotheek en de functie- en verpleegafdelingen. Je houdt telefonisch spreekuur voor patiënten en hun naasten.   Op de dagbehandeling/kliniek ben je verantwoordelijk voor de verpleegtechnische zorg van de oncologische patiënt en voor het geven van voorlichting, advies en ondersteuning. Op de dagbehandeling komen mensen voor cytostatica toediening, beenmergpuncties, aderlatingen, bloedtransfusies en andere intraveneuze medicatie.

Over ons ziekenhuis

Ziekenhuis Amstelland werkt in een omgeving met een ruim aanbod aan ziekenhuizen en behandelcentra. We onderscheiden ons door een sterk basisprofiel: TOP in basiszorg. En dat is mogelijk door onze kleinschaligheid en korte lijnen binnen de organisatie en de goede samenwerking met onze verwijzers. We werken gastvrij en collegiaal in kleine teams. Er is een open omgangsvorm, je werkt samen met medisch specialisten en er is ruimte voor initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop.

Wie ben jij?

  • Je bent een BIG geregistreerd verpleegkundige, aangevuld met de vervolgopleiding oncologie;
  • Affiniteit met klinisch wetenschappelijk onderzoek;
  • Goede kennis van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Kennis van protocollen, procedures en verschillende behandelingen binnen de oncologie/hematologie of dit eigen wil gaan maken.

Wat wij bieden!

  • Een gecombineerde, afwisselende baan in een dynamische omgeving met leuke collega’s waarin ruimte is om je werk en privéleven op elkaar af te stemmen;
  • 2 dagen per week ben je werkzaam op de polikliniek, de andere uren op de dagbehandeling of de kliniek;
  • Mogelijkheid om kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot klinische studies (GCP) te ontwikkelen;
  • Een dienstverband voor 32-36  uur per week voor onbepaalde tijd;
  • Het salaris bedraagt maximaal € 3.490,- bruto per maand (FWG 50), op basis van 36 uur per week. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO ziekenhuizen met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.       

Informatie        

Eerst meer weten? Neem dan contact op met verpleegkundig specialisten Joke van der Graaf of Nelleke van der Loo, tel. 020-7556635 of met Heidi Laan, Teammanager interne-oncologie dagbehandeling.

Enthousiast? Laten we kennis maken!

Wil je meteen reageren? Dat kan via de knop "solliciteren" hieronder. Vul je gegevens in en sluit je sollicitatiebrief en cv bij. Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling Recruitment. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren