Operatieassistent

Medisch assistent - Noord-Holland

Houd jij overzicht in onverwachte situaties? En wil jij werken in een gezellig, professioneel en leuk team? Dan is Ziekenhuis Amstelland dé plek voor jou!

Wat ga je doen?

Als operatieassistent ben je werkzaam als omloop, instrumenterende en assisterende bij operaties op diverse disciplines. Je zet de benodigdheden klaar en zorgt tijdens de operatie dat de instrumenten op het juiste moment aan de operateur worden aangegeven. Daarnaast begeleid je de patiënt; je geeft uitleg en stelt hem/haar gerust.

We werken met Specialisme-Oudsten, die naast de vakinhoudelijke verdieping, het management van de afdeling ondersteund bij het maken van beleidsontwikkelingen binnen het vakgebied. Ook leiden we leerling Operatieassistenten op, waarbij de persoonlijke begeleiding voorop staat. Hierin kun je als operatieassistent al je kennis kwijt aan de nieuwe generatie operatieassistenten.

De operatieafdeling beschikt over zes moderne operatiekamers. De operatieafdeling is zeer ruim van opzet, waar het prettig en overzichtelijk werken is. Binnen het ziekenhuis zijn alle specialismen vertegenwoordigt, met uitzondering van de thorax- en cardiochirurgie. Wat uniek is binnen het ziekenhuis is de Gender chirurgie.

Je nieuwe collega aan het woord:

“Ziekenhuis Amstelland trok mij enorm aan omdat we basiszorg op TOP niveau aanbieden. Het werk is dynamisch en de artsen zijn toegankelijk wat erg prettig werkt” vertelt Inge, operatieassistent. “Na jarenlang op detacheringsbasis te hebben gewerkt, heb ik nu mijn vaste plek bij Ziekenhuis Amstelland gevonden! Doordat we op alle specialismen ingedeeld worden is geen dag hetzelfde en kun je allround werken. We werken dagelijks aan een centraal doel en dat is de patiënt helpen!

Over ons ziekenhuis:

Ziekenhuis Amstelland werkt in een omgeving met een ruim aanbod aan ziekenhuizen en behandelcentra. We onderscheiden ons door een sterk basisprofiel: TOP in basiszorg. Je kwaliteiten kan je optimaal inzetten door onze kleinschaligheid en korte lijnen binnen de organisatie. Er is een goede samenwerking met onze verwijzers. We werken gastvrij en collegiaal in kleine teams. Er is een open omgangsvorm, je werkt nauw samen met medisch specialisten en er is ruimte voor initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop.

Wie ben jij?

Van jou verwachten we dat je in het bezit bent van een NZF-diploma operatieassistent differentiatie chirurgie. Je bent een echte teamspeler en flexibel inzetbaar.

Wat wij bieden!

  • Een dienstverband voor 24-36 uur per week;
  • Direct een vast dienstverband;
  • Een enthousiast betrokken team;
  • Een salaris van maximaal € 3.917,- bruto per maand (FWG 55), op basis van 36 uur per week, de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ziekenhuizen;
  • Een ruim aanbod aan bijscholing en opleidingen;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid;
  • Goede Kinderopvang en Buitenschoolse opvang in Ziekenhuis Amstelland. Kijk voor meer informatie op de website van Hestia.

Informatie:

Wil je meer weten of een dag meelopen neem dan contact op met Anja Berkhout, manager OK, tel. 020-7556728.

Enthousiast? Laten we kennismaken!

Reageer via de knop “solliciteren” hieronder. Vul je gegevens in en sluit je sollicitatiebrief en CV bij. Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling recruitment. Wij nemen dan binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie contact met je op. Als je bij ons komt werken is het aanvragen van een VOG onderdeel van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren