Milieucoördinator/ Hoofd BHV

Ben jij de vaandeldrager voor milieu binnen onze organisatie?

Wat ga je doen?

Als milieucoördinator maak je deel uit van een dynamisch team met enthousiaste medewerkers van het cluster techniek van het facilitair bedrijf. Op basis van wet-en regelgeving ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en controle van allerhande milieuzaken (w.o. gevaarlijke stoffen, afvalstoffen, bodem, energie, geluid, water, lucht, verkeer en vervoer). In deze functie informeer en adviseer je gevraagd en ongevraagd afdelingen over milieuaspecten (het milieubeleid, calamiteiten, vergunningen, ADR richtlijn, milieuwetgeving en activiteitenbesluit). Je draagt zorg voor behoud van milieucertificering middels o.a. interne milieu audits en je onderhoudt contact met externe partijen  (omgevingsdiensten en inspecteurs). Als hoofd BHV maak je het beleid hieromtrent.

Over ons
Ziekenhuis Amstelland is een aangename plek om te werken. We werken professioneel, zijn gastvrij en collegiaal. Onze patiënten waarderen dat. Voor onze medewerkers is er een open, sociale omgangsvorm en is er ruimte voor eigen initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop. Net als het continue verbeteren van de zorg. Er wordt gewerkt in kleine teams. De lijnen zijn kort waardoor je snel betrokken bent bij plannen en je werkt nauw samen met medisch specialisten en (zorg)collega's.
 

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een HBO diploma richting milieuwetenschappen of milieutechnologie/milieukunde;
  • je hebt kennis van zorgsystemen, ISO 14001 en NIAZ;
  • je hebt actuele kennis van alle milieu wet- en regelgeving;
  • Je hebt ten minste 3 jaar relevante werkervaring;
  • Je bent aantoonbaar communicatief vaardig;
  • Je bent enthousiast, ondernemend is en beschikt over overtuigingskracht;
  • Je vindt het leuk vindt om zowel in teamverband als zelfstandig te werken;
  • Je bent in het bezit van een BHV diploma of bereid is deze te halen.

Wat wij bieden?

Een afwisselende baan voor 24 uur per week in een professioneel en aangenaam ziekenhuis. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen en het salaris bedraagt  maximaal € 3.490,00 bruto per maand gebaseerd op FWG schaal 50.

Informatie

Eerst meer weten? Neem dan contact op met Ralph Holland, manager Huisvesting & Techniek, telefoon: 06-23592540.

Enthousiast? Laten we kennis maken!

Reageren op deze vacature kan tot 30 november via de knop "solliciteren" hieronder. Vul je gegevens in en sluit je sollicitatiebrief en cv bij. Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling Recruitment. Wij nemen dan binnen twee weken na het sluiten van de vacature contact met je op.

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren