Recoveryverpleegkundige

Verzorg jij de patiënt voor en na de operatie op rustige en professionele wijze en wil je werken in een gezellig, professioneel en overzichtelijk team? Kom dan snel werken bij Ziekenhuis Amstelland! 

Wat ga je doen?

Je coördineert de zorg rondom de patiënt in de preoperatieve fase. Je draagt zorg voor de ontvangst van de patiënt voordat hij of zij naar de operatiekamer gebracht wordt en assisteert bij eventueel te geven regionale anesthesie. Tevens draag je zorg voor de patiënt in de periode direct aansluitend op een operatieve ingreep. Als recovery-verpleegkundige participeer je ook in het acute pijnteam.

Je collega aan het woord

“Als recoveryverpleegkundige  werk je in een gemotiveerd team wat altijd voor elkaar klaarstaat. Het persoonlijke contact met patiënten de artsen en de grote afwisseling in werkzaamheden maken dat ik elke dag met plezier naar het werk ga”, zo vertelt Marloes, recoveryverpleegkundige.

Over ons ziekenhuis

Ziekenhuis Amstelland werkt in een omgeving met een ruim aanbod aan ziekenhuizen en behandelcentra. We onderscheiden ons door een sterk basisprofiel: TOP in basiszorg. En dat is mogelijk door onze kleinschaligheid en korte lijnen binnen de organisatie en de goede samenwerking met onze verwijzers. We werken gastvrij en collegiaal in kleine teams. Er is een open omgangsvorm, je werkt samen met medisch specialisten en er is ruimte voor initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop.

Wie ben jij?

Je hebt een diploma verpleegkundige MBO of HBO, aangevuld met de aantekening Medium Care- of Recovery opleiding, dan wel de bereidheid deze aanvullende opleiding te gaan volgen. Werkervaring op een chirurgische of IC / CC-afdeling is een pré.

Wat wij bieden!

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd voor 24-36 uur per week, waarbij je ingezet wordt in alle diensten. De werktijden worden in overleg vastgesteld;
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen. Het salaris is gebaseerd op FWG 50 en bedraagt maximaal € 3490,- op basis van 36 uur per week;
  • Een ruim aanbod aan bijscholingen en opleidingen.
  • Rondom het ziekenhuis is voldoende gratis parkeergelegenheid en het ziekenhuis is goed te bereiken via het openbaar vervoer.
  • Hestia Kinderopvang en Buitenschoolse opvang is in Ziekenhuis Amstelland gevestigd. Kijk voor meer informatie op de website van Hestia.

Informatie

Wil je meer weten of een dagje meelopen? Neem dan contact op met Hans Berkenbosch, Teammanager Anesthesie/Recovery, via 020-7556736.

Enthousiast? Laten we kennis maken!

Wil je meteen reageren? Dat kan tot 30 november 2019 via de knop "solliciteren" hieronder. Vul je gegevens in en sluit je sollicitatiebrief en cv bij. Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling Recruitment.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren