Intensive Care (IC) verpleegkundige

Ben jij die professionele, zelfstandige IC-verpleegkundige met de juiste balans tussen zorg en aandacht?    

Wat ga je doen?

Je gaat werken voor onze level I IC als IC-verpleegkundige. De functie van IC verpleegkundige bestaat onder andere uit het bewaken en zelfstandig realiseren van de intensive zorg voor de patiënten, er wordt hierbij een grote zelfstandigheid van je verwacht. Tevens maakt je ook deel uit van het reanimatieteam en het Spoed Interventie Team. Persoonlijke benadering van de patiënten en diens naasten door zowel de verpleegkundigen als de artsen is voor ons belangrijk. Na de inwerkperiode word je ook ingezet bij de begeleiding van stagiaires/leerlingen. Daarnaast participeer je in verschillende werkgroepen, waarbij je een actieve rol hebt die verder gaat dan de eigen afdeling. 

De afdeling

Onze moderne gecombineerde IC/ CCU afdeling is een kleine maar dynamische, modern opgezette IC. De afdeling beschikt over 9 boxen, waarvan 4 beademingsbedden. Alle gangbare bewaking en beademing mogelijkheden zijn aanwezig alsmede nierfunctie vervangende therapie. Onze IC afdeling  is spil in het ziekenhuis waar zowel IC/MC als CCU patiënten worden verzorgd waarbij een breed  scala van werkzaamheden hoort.

Over ons ziekenhuis

Ziekenhuis Amstelland is een aangename plek om te werken. We werken professioneel, zijn gastvrij en collegiaal. Onze patiënten waarderen dat. Voor onze medewerkers is er een open, sociale omgangsvorm en is er ruimte voor eigen initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop. Net als het continue verbeteren van de zorg. Er wordt gewerkt in kleine teams. De lijnen zijn kort waardoor je snel betrokken bent bij plannen en je werkt nauw samen met medisch specialisten en zorgcollega's. 

Wie ben jij?

Je bent in het bezit van het diploma A- verpleegkundige/ HBO-V aangevuld met de vervolgopleiding tot IC verpleegkundige. Je staat ingeschreven in het kwaliteitsregister van de V&VN en je vind het leuk te werken in een gemoedelijk ziekenhuis waarbij kwaliteit van zorg aan de patiënt centraal staat. 

Wat wij bieden!

  • Direct een dienstverband voor onbepaalde tijd voor 24-36 uur per week, waarbij je ingezet wordt in alle diensten;
  • Een enthousiast betrokken team;
  • Het salaris bedraagt maximaal € 3.917,- bruto per maand (FWG 55), op basis van 36 uur per week, de arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO ziekenhuizen;
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Madeleine Vervenne Rigter, Teammanager  en kwaliteitsfunctionaris IC/CCU, tel 020-7556005 of Ronald Houwing, Manager Acute en Intensieve zorg, tel. 020-7556035.

Enthousiast? Laten we kennis maken!

Reageer op deze vacature via onderstaande knop “solliciteren”. Vul je gegevens in en sluit je sollicitatiebrief en CV bij. Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling P&O, t.a.v. de afdeling Recruitment.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.

Solliciteren