Intensive Care (IC) verpleegkundige met als aandachtsgebied MetaVision

Ben jij die professionele, zelfstandige IC-verpleegkundige en vind je het leuk om daarnaast als functioneel applicatiebeheerder te werken?              

Wat ga je doen?

Je gaat werken voor onze level I IC als IC-verpleegkundige  met als aandachtsgebied MetaVision. Je werkt 50% van je tijd als IC verpleegkundige en 50% van je tijd als functioneel applicatiebeheerder van PDMS / MetaVision.

De functie van IC verpleegkundige bestaat onder andere uit het bewaken en zelfstandig realiseren van de intensive zorg voor de patiënten, er wordt hierbij een grote zelfstandigheid van je verwacht. Tevens maakt je ook deel uit van het reanimatieteam en het Spoed Interventie Team. Persoonlijke benadering van de patiënten en diens naasten door zowel de verpleegkundigen als de artsen is voor ons belangrijk. Na de inwerkperiode word je ook ingezet bij de begeleiding van stagiaires/leerlingen. Daarnaast participeer je in verschillende werkgroepen, waarbij je een actieve rol hebt die verder gaat dan de eigen afdeling.

Daarnaast ben je als functioneel applicatiebeheerder verantwoordelijk voor het PDMS (Patiënt Data Management Systeem). Je onderhoudt de applicatie en je gaat deze verder ontwikkelen.

Enkele taken zijn: opleiden van nieuwe gebruikers, aanspreekpunt bij storingen, oplossen storingen in de cliëntapplicaties, uitvoeren van functionele acceptatietest  van de wijzigingen incl. patches, beheren noodplan functioneel, organiseren overleg verschillende disciplines, aanpassingen verwerken.

De afdeling

De Intensive Care / Coronair Care afdeling is een modern geoutilleerde afdeling welke op dit moment de beschikking heeft over 9 boxen, waarvan 4 beademingsbedden. Op onze gecombineerde afdeling wordt een breed scala aan IC- werkzaamheden uitgevoerd. Daaronder vallen onder meer: haemodynamische bewaking, de behandeling van beademingspatiënten, CVVH en de behandelingen van de acute hartpatiënten.

Over ons ziekenhuis

Ziekenhuis Amstelland werkt in een omgeving met een ruim aanbod aan ziekenhuizen en behandelcentra. We onderscheiden ons door een sterk basisprofiel: TOP in basiszorg. Je kan je kwaliteiten optimaal inzetten door onze kleinschaligheid en korte lijnen binnen de organisatie. Er is een goede samenwerking met onze verwijzers. We werken gastvrij en collegiaal in kleine teams. Er is een open omgangsvorm, je werkt nauw samen met medisch specialisten en er is ruimte voor initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop.

Wie ben jij?

Je bent in het bezit van het diploma A- verpleegkundige/ HBO-V aangevuld met de vervolgopleiding tot IC verpleegkundige. Je staat ingeschreven in het kwaliteitsregister van de V&VN en je vind het leuk te werken in een gemoedelijk ziekenhuis waarbij kwaliteit van zorg aan de patiënt centraal staat.

Wat wij bieden!

  • Direct een dienstverband voor onbepaalde tijd voor 32-36 uur per week, waarbij je ingezet wordt in alle diensten;
  • Een enthousiast betrokken team;
  • Het salaris bedraagt maximaal € 3.774,- bruto per maand (FWG 55), op basis van 36 uur per week, de arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO ziekenhuizen;
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid.

Informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Madeleine Vervenne Rigter, Teammanager en kwaliteitsfunctionaris IC/CCU, tel 020-7556005 of Ronald Houwing, Manager Acute en Intensieve zorg, tel. 020-7556035.

Enthousiast? Laten we kennis maken!

Reageer op deze vacature via onderstaande knop “solliciteren”. Vul je gegevens in en sluit je sollicitatiebrief en CV bij. Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling P&O, t.a.v. de afdeling Recruitment.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.

Solliciteren