Oncologieverpleegkundige voor dagbehandeling interne oncologie

Ben jij die geduldige verpleegkundige die patiënten graag begeleid en een intensieve band opbouwt? En wil jij deel uitmaken van een multidisciplinair team binnen een betrokken en aangenaam ziekenhuis? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als oncologieverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegtechnische zorg van de oncologische patiënt. Daarnaast is het geven van voorlichting, advies en ondersteuning een belangrijk aspect van je werk. Op de dagbehandeling komen mensen voor cytostatica toediening. Maar óók voor bijvoorbeeld beenmergpuncties, aderlatingen, bloedtransfusies en andere intraveneuze medicatie. Vanwege het multidisciplinaire karakter van de zorg wordt een beroep gedaan op je coördinerende kwaliteiten en observerend vermogen. Samen met je collega’s lever je een bijdrage aan de beroepsinhoudelijke ontwikkelingen (algemeen en oncologisch) op de afdeling.

Over ons ziekenhuis

Ziekenhuis Amstelland is een aangename plek om te werken. We werken professioneel, zijn gastvrij en collegiaal. Onze patiënten waarderen dat. Voor onze medewerkers is er een open, sociale omgangsvorm en is er ruimte voor eigen initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop. Net als het continue verbeteren van de zorg. Er wordt gewerkt in kleine teams. De lijnen zijn kort waardoor je snel betrokken bent bij plannen en je werkt nauw samen met medisch specialisten en zorgcollega's.

Wie ben jij?

Verpleegkundige aangevuld met de vervolgopleiding oncologie. 

Wat wij bieden

  • Een afwisselende baan in een dynamische omgeving met leuke collega’s waarin ruimte is om je werk en privéleven op elkaar af te stemmen.
  • Een dienstverband voor 24-32 uur per week voor onbepaalde tijd. De mogelijkheid om incidenteel extra te werken op oproepbasis.
  • Het salaris bedraagt maximaal € 3.490,- bruto per maand (FWG 50), op basis van 36 uur per week.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO ziekenhuizen met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie

Eerst meer weten? Neem dan contact op met Heidi Laan, Teammanager interne-oncologie dagbehandeling en kliniek longgeneeskunde kliniek via 020-7556543. 

Enthousiast? Laten we kennis maken!

Reageren kan via de knop "solliciteren" hieronder. Vul je gegevens in en sluit je sollicitatiebrief en cv bij. Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling P&O, t.a.v. afdeling recruitment. Je ontvangt binnen twee weken na het sluiten van de vacature een reactie van ons. Het aanvragen van een VOG-verklaring maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld endoorplaatsing / overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.

Solliciteren