Doktersassistent Flexteam Poliklinieken

Om ons flexteam weer compleet te maken, zijn we op zoek naar een doktersassistent voor de polikliniek. Ben jij die enthousiaste doktersassistente die van een dynamische functie houdt met veel afwisseling? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Je draagt zorg voor het voorbereiden, begeleiden en het afhandelen van de spreekuren. Je verricht de administratieve werkzaamheden die hieruit voortkomen en je maakt afspraken met patiënten. Bij verschillende werkzaamheden maak je gebruik van het automatiseringssysteem SAP.

Samen met je collega’s draag je zorg voor de patiëntenzorg op de polikliniek. Je wordt ingezet op verschillende poliklinieken van het ziekenhuis. Bij de ene polikliniek zal het accent meer liggen op de administratieve ondersteuning van de spreekuren, bij een andere polikliniek kan het zijn dat er meer een medische ondersteuning gevraagd wordt. Een afwisselende en dynamische functie dus!

Je collega aan het woord

‘Als doktersassistent bij Ziekenhuis Amstelland werk je in een enthousiast team met korte lijnen naar de specialisten. Je hebt veel afwisselingen doordat je op diverse afdelingen werkt en dit maakt het werk juist zo leuk!’ vertelt Janine. ‘

Over Ziekenhuis Amstelland

Ziekenhuis Amstelland werkt in een omgeving met een ruim aanbod aan ziekenhuizen en behandelcentra. We onderscheiden ons door een sterk basisprofiel: TOP in basiszorg. Je kan je kwaliteiten optimaal inzetten door onze kleinschaligheid en korte lijnen binnen de organisatie. Er is een goede samenwerking met onze verwijzers. We werken gastvrij en collegiaal in kleine teams. Er is een open omgangsvorm en er is volop ruimte voor initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop.

Wie ben jij?

Je bent in het bezit van een diploma doktersassistent en het belang van de patiënt staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent enthousiast, flexibel, stressbestendig en creatief.

Wat wij bieden!

  • Een afwisselende baan op oproepbasis, je hebt dus geen inkomstengarantie;
  • Een salaris van maximaal € 2.665,00 bruto per maand (FWG 35), op basis van 36 uur per week, de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ziekenhuizen;
  • Een afwisselende werkplek, vanwege de gevarieerde patiëntenpopulatie;
  • Een ruim aanbod aan bijscholingen en opleidingen;
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid;
  • Goede Kinderopvang en Buitenschoolse opvang in Ziekenhuis Amstelland. Kijk voor meer informatie op de website van Hestia.

Informatie

Wil je meer weten of een dagje meelopen? Neem dan contact op met Lilian Havekes, teammanager snijdende poliklinieken, via 020-7556067 of met Elma Lorenzi, teammanager beschouwende poliklinieken via 020-7556003.

Enthousiast? laten we kennis maken!

Reageren op deze vacature kan tot 28 november via de knop solliciteren. Vul je gegevens in en sluit je sollicitatiebrief en cv bij. Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling Recruitment. Je ontvangt binnen twee weken na het sluiten van de vacature een reactie van ons. Het aanvragen van een VOG verklaring maakt onderdeel uit van het selectieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing / overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.

Solliciteren