Verpleegkundige die bereid is de oncologieopleiding te volgen

Ben jij die verpleegkundige die zich graag verder ontwikkeld en de uitdaging aangaat? En ben jij in het bezit van een flinke dosis empathisch vermogen? Volg dan de oncologieopleiding bij Ziekenhuis Amstelland!

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de verpleegtechnische zorg van de oncologiepatiënt en voor het geven van voorlichting, advies en persoonlijke begeleiding. Er worden veel hematologische en patiënten met solide tumoren behandeld, waarbij nauw samengewerkt wordt met de omliggende ziekenhuizen. Er is ook veel aandacht voor de palliatieve zorg.Samen met je collega’s zorg jij continu voor actuele kennisoverdracht. Jullie zorgen er samen voor dat jullie kennis en vaardigheden binnen de afdeling up-to-date blijven. De lijn tussen jou en de specialisten is kort waardoor je snel kunt schakelen en een grote verantwoordelijkheid hebt.

Over ons ziekenhuis

Ziekenhuis Amstelland werkt in een omgeving met een ruim aanbod aan ziekenhuizen en behandelcentra. We onderscheiden ons door een sterk basisprofiel: TOP in basiszorg. Je kan je kwaliteiten optimaal inzetten door onze kleinschaligheid en korte lijnen binnen de organisatie. Er is een goede samenwerking met onze verwijzers. We werken gastvrij en collegiaal in kleine teams. Er is een open omgangsvorm, je werkt nauw samen met medisch specialisten en er is ruimte voor initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop.

Wie ben jij?

Je hebt de opleiding verpleegkunde afgerond. Je beschikt over coördinerende kwaliteiten en een goed observerend vermogen. Je bent flexibel, proactief en stressbestendig. Je hebt een zeer belangrijk aandeel in de goed zorg voor de oncologiepatiënt.

Wat wij bieden!

  • Een dienstverband voor minimaal 24 uur per week;
  • Een enthousiast betrokken team;
  • Een salaris, gebaseerd op een indeling in FWG 45, van maximaal € 3.072,00 bruto per maand, op basis van 36 uur per week.Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ziekenhuizen;
  • Een ruim aanbod aan bijscholingen en opleidingen;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid;
  • Goede Kinderopvang en Buitenschoolse opvang in Ziekenhuis Amstelland. Kijk voor meer informatie op de website van Hestia.

Informatie

Wil je meer weten of een dagje meelopen? Neem dan contact op met Heidi Laan, teammanager, tel 020-7556543.

Enthousiast? Laten we kennis maken!

Wil je reageren? Dat kan tot 25 november via de knop "solliciteren" hieronder. Vul je gegevens in en sluit je sollicitatiebrief en cv bij. 

Solliciteren