Verpleegkundige met affiniteit voor longgeneeskunde

Wil jij werken in een fijn team waarin je nauw samenwerkt met de medisch specialisten en de zorgcollega's?

Wat ga je doen?

Kliniek Beneden omvat meerdere specialismen; MDL / Cardiologie / Interne geneeskunde /  Longgeneeskunde / Neurologie en Oncologie; zowel klinisch als in dagbehandeling. De lijnen zijn kort waardoor je snel betrokken bent bij plannen en je werkt nauw samen met medisch specialisten en zorgcollega's. Na de inwerkperiode kan je ook worden ingezet bij de begeleiding van stagiaires en leerlingen. Binnen het team Longgeneeskunde zijn we op zoek naar een enthousiaste collega.

Over ons ziekenhuis

Ziekenhuis Amstelland werkt in een omgeving met een ruim aanbod aan ziekenhuizen en behandelcentra. We onderscheiden ons door een sterk basisprofiel: TOP in basiszorg. Je kan je kwaliteiten optimaal inzetten door onze kleinschaligheid en korte lijnen binnen de organisatie. Er is een goede samenwerking met onze verwijzers. We werken gastvrij en collegiaal in kleine teams. Er is een open omgangsvorm, je werkt nauw samen met medisch specialisten en er is ruimte voor initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde MBO 4 of HBO-V opleiding. Je beschikt over coördinerende kwaliteiten en een goed observerend vermogen. 

Wat wij bieden!

  • Een afwisselende baan voor 24-36 uur per week, waarbij je ingezet wordt in alle diensten;
  • Een salaris van maximaal € 3.490,- bruto per maand (FWG 50), op basis van 36 uur per week, de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ziekenhuizen;
  • Een ruim aanbod aan bijscholingen en opleidingen;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid.

Informatie

Wil je meer weten of een dagje meelopen? Neem dan contact op met Heidi Laan, teammanager, tel 020-7556543.

Enthousiast? laten we kennis maken!

Reageren op deze vacature kan via de knop solliciteren. Vul je gegevens in en sluit je sollicitatiebrief en cv bij. Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling Recruitment. Je ontvangt binnen twee weken na het sluiten van de vacature een reactie van ons.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingsteksten is niet toegestaan

Solliciteren