Verpleegkundige Cardiologie, Neurologie en MDL

Ben jij die gemotiveerde verpleegkundige die graag de handen uit de mouwen steekt?

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige werk je mee aan alle ontwikkelingen op de afdeling. Je hebt te maken met veel verschillende patiëntencategorieën. Patiëntveiligheid en geleverde kwaliteit van zorg staan voorop. Na de inwerkperiode kan je ook worden ingezet bij de begeleiding van stagiaires en leerlingen.

Kliniek Beneden omvat meerdere specialismen; MDL / Cardiologie, Longgeneeskunde / Neurologie en Oncologie; zowel klinisch als in dagbehandeling. De lijnen zijn kort waardoor je snel betrokken bent bij plannen en je werkt nauw samen met medisch specialisten en zorgcollega'sBinnen de verschillende teams zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s.  

Over ons Ziekenhuis

Ziekenhuis Amstelland werkt in een omgeving met een ruim aanbod aan ziekenhuizen en behandelcentra. We onderscheiden ons door een sterk basisprofiel: TOP in basiszorg. Je kan je kwaliteiten optimaal inzetten door onze kleinschaligheid en korte lijnen binnen de organisatie. Er is een goede samenwerking met onze verwijzers. We werken gastvrij en collegiaal in kleine teams. Er is een open omgangsvorm, je werkt nauw samen met medisch specialisten en er is ruimte voor initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop.

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 4 of 5;
  • Je hebt minimaal één jaar werkervaring als verpleegkundige, met een van de eerder genoemde specialismen;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring op een cardiologische, neurologie of MDL afdeling.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een dienstverband voor 24-36 uur per week;
  • Een enthousiast betrokken team;
  • Een salaris van maximaal € 3072,- bruto per maand (FWG 45), op basis van 36 uur per week, de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ziekenhuizen;
  • Een eindejaarsuitkering (13e maand);
  • Een ruim aanbod aan bijscholing en opleidingen;
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid.

Informatie

Wil je meer weten of een dagje meelopen op de afdeling? Neem dan contact op met Patricia van Mansom, teamleider, tel. 020-7556617.

Enthousiast? Laten we kennis maken!

Wil je meteen reageren? Dat kan via de knop “solliciteren” hieronder. Vul je gegevens in en sluit je sollicitatiebrief en cv in Word bij. Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling recruitment. Wij nemen dan Zo spoedig mogelijk contact met je op. Het aanvragen van een VOG verklaring maakt onderdeel uit van het selectieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld endoorplaatsing / overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.

Solliciteren