Aanmelden HontS 13 november 2019

HontS (Huisartsen ontmoeten Specialisten) is een geaccrediteerde halfjaarlijkse bijeenkomst voor huisartsen in de regio Amstelland, Amsterdam en De Ronde Venen. Na enkele plenaire presentaties gaan huisartsen en medisch specialisten in tafelrondes van 20 minuten met elkaar in gesprek over casuïstiek of een actueel onderwerp. Aansluitend is er een diner en heeft u volop gelegenheid oude en nieuwe collegae te ontmoeten en over lopende zaken van gedachten te wisselen. De tafelrondes worden voorbereid door de betrokken vakgroepen in overleg met huisartsen.

Programma:

17.00 uur   Ontvangst en Welkom

17.30 uur   Mededelingen betreffende vertrokken/komende huisartsen en specialisten. Nieuwe collega’s stellen zich voor. 

17.40 uur   Presentatie over zorgherschikkingen tweedelijns zorg tussen Amsterdam UMC en Ziekenhuis Amstelland door Gabriëlle Alink, projectleider Ziekenhuis Amstelland.

18.00 uur   Tafelrondes verzorgd door de vakgroepen Ouderengeneeskunde, Chirurgie en Radiologie. Huisartsen en medisch specialisten gaan in groepen uit elkaar.

19.15 uur   Diner, afsluiting rond 21.00 uur.

De administratieve verwerking van de accreditatie is in handen van DOKh. U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden.

Aanmelden voor HontS