Holteronderzoek

Een holteronderzoek is een ECG (hartfilmpje) dat 24 of 48 uur lang uw hartritme registreert. Het holterapparaat is een soort recorder die uw hartritme vastlegt.

De cardioloog krijgt met dit onderzoek een goede indruk van uw hartritme gedurende 24 of 48 uur. Zichtbaar wordt hoe uw hart reageert als u bezig bent met uw  dagelijkse activiteiten, zoals eten, slapen, fietsen, roken, sporten, traplopen, huishoudelijk werk, enz.

Het holteronderzoek wordt gedaan op de Polikliniek Cardiologie.

Cardiologie

Maak uw afspraak online of telefonisch bij de Polikliniek Cardiologie.
Indien u verhinderd bent of uw afspraak wilt wijzigen, wilt u dit dan minimaal 24 uur van te voren doorgeven? U kunt online wijzigen of annuleren als u online een afspraak heeft gemaakt. Anders kunt u dit doen via het wijzigingenformulier of bellen met de polikliniek.

Buitenpoli
Patiënten die de voorkeur hebben voor een afspraak in Uithoorn, moeten op de gebruikelijke wijze een afspraak maken bij de polikliniek van Ziekenhuis Amstelland. Bij het maken van de afspraak kunt u aangeven dat u graag naar de vestiging in Uithoorn wilt. U wordt dan daar ingepland.

Hartrevalidatie
Uw cardioloog bepaalt of u in aanmerking komt voor de Hartrevalidatie. Hij/zij zal de coördinator Hartrevalidatie verzoeken contact met u op te nemen. 

Cardiologie

Telefoonnummer: (020) 755 7005
Bereikbaarheid: ma t/m vrij 8.00-16.30 uur
Locatie: Afdeling B 26, blauwe route