Borstoperatie huidsparend met directe reconstructie

Soms wordt er gekozen voor een borstamputatie gevolgd door een directe reconstructie. De plastisch chirurg bespreekt met u welke mogelijkheden voor reconstructie er zijn. De operatie wordt dan door uw eigen mammachirurg en een plastisch chirurg samen uitgevoerd. Deze ingreep kan tezamen met een schildwachtklierprocedure of een okselklierdissectie worden uitgevoerd. 

Kijk voor meer informatie in de Behandelwijzer borstkanker.

Behandeladviescentrum Ouderengeneeskunde

De huisarts of een specialist in het ziekenhuis verwijst u naar het Behandelcentrum Ouderengeneeskunde. U kunt niet zelf een afspraak maken.

Borstkanker-centrum

Centrum voor borstkankerzorg

Maak uw afspraak telefonisch op nummer 020-7557011 (ma t/m vrijdag van 9.00-16.00 uur)

U kunt ook het afsprakenformulier invullen dan bellen wij u binnen een dag terug voor een afspraak. 
Indien u verhinderd bent of uw afspraak wilt wijzigen, wilt u dit dan minimaal 24 uur van te voren doorgeven? U kunt daarvoor gebruik maken van het wijzigingenformulier of bellen met de polikliniek.

Mammapoli

Maak uw afspraak online of telefonisch bij de Polikliniek Chirurgie. U kunt ook het afsprakenformulier invullen dan bellen wij u terug voor een afspraak.
Indien u verhinderd bent of uw afspraak wilt wijzigen, wilt u dit dan minimaal 24 uur van te voren doorgeven? U kunt online wijzigen of annuleren als u online een afspraak heeft gemaakt. Anders kunt u dit doen via het wijzigingenformulier of bellen met de polikliniek.

Behandeladviescentrum Ouderengeneeskunde

Telefoonnummer: 020 - 755 6236, en vragen naar het Behandeladviescentrum Ouderengeneeskunde.
Locatie: B23, begane grond.
Bereikbaar: dinsdag, woensdag en vrijdag 8.30-16.30 uur

Borstkanker-centrum

Centrum voor borstkankerzorg

Centrum voor borstkankerzorg: polikliniek assistentes ; 020-7557011
emailadres; info@borstkanker-zorg.nl

Ziekenhuis Amstelland: mammacareverpleegkundigen :mammapoli@zha.nl of 020 - 755 6023. Bij afwezigheid kunt u een boodschap op het antwoordapparaat inspreken.

VUmc; mammacareverpleegkundigen:  mammacare.info@vumc.nl of 020 - 444 3391. U kunt uw bericht inspreken, wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Mammapoli

Voor het maken of wijzigen van een afspraak: bel de Polikliniek Chirurgie of maak de afspraak online. U kunt ook het afsprakenformulier invullen dan bellen wij u terug voor een afspraak.
Mammacareverpleegkundige: mammapoli@zha.nl of 020 - 755 6023. Bij afwezigheid kunt u een boodschap op het antwoordapparaat inspreken. LET OP! Dit telefoonnummer is niet voor het maken/wijzigen van een afspraak.
Locatie: Polikliniek Chirurgie, kamer 113

 Maria-Jose Bouza Maria-Jose Bouza
consulent mammacare
 Mw. A.H. Baan Mw. A.H. Baan
chirurg
 Paola Perin Paola Perin
Physician Assistant Chirurgie
 Mw. C.C. Ferwerda Mw. C.C. Ferwerda
chirurg
Drs. M. Bouman Drs. M. Bouman
plastisch chirurg
Drs. Jan Maerten Smit Drs. Jan Maerten Smit
Plastische chirurgie
Mw. dr.  S.C. Veltkamp Mw. dr. S.C. Veltkamp
chirurg