Mw. P.M. Greidanus

Mevrouw P.M. Greidanus heeft haar studie geneeskunde gevolgd aan de Rijksuniversiteit Leiden. Haar specialisatie tot kinderarts deed zij  grotendeels in het EmmaKinderziekenhuis/ AMC (en in het Spaarne Ziekenhuis en op Curacao). Na haar opleiding heeft zij een aantal jaren gewerkt als kinderarts in het SMMC op St Maarten (Ned. Antillen) en daarna in het OLVG. Sinds 2009 is zij werkzaam als kinderarts in ziekenhuis Amstelland.

Haar expertise ligt vooral bij de kinderen met astma. Al vele jaren begeleidt zij deze groep patiënten en hun ouders met veel plezier met als doel: zorgen dat een kind met astma geen beperkingen ondervindt in het dagelijks leven en samen tot een behandelplan te komen. Zij blijft op de hoogte van de regionale ontwikkelingen en laatste inzichten door het volgen van regiobesprekingen en nascholing op het gebied van astma. 

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlGreidanus, P.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

 

Lidmaatschappen:

  • KNMG
  • Federatie medisch specialisten
  • Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK)
 Mw. P.M. Greidanus