Mw. A.M. Kreeft

Mevrouw Kreeft studeerde geneeskunde aan de Universiteit Utrecht en behaalde hiervoor in 2006 haar artsexamen. Daarna heeft zij gewerkt als zaalarts bij de afdeling chirurgie in het ziekenhuis Amstelland te Amstelveen en op de spoedeisende hulp van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis te Woerden. Vervolgens heeft zij twee jaar gewerkt op de afdeling hoofd-hals oncologie en chirurgie van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis te Amsterdam. Daar startte zij haar promotie onderzoek met de titel “Functional inoperability of oral and oropharyngeal carcinoma”. Het onderzoek richtte zich op de functionele gevolgen van behandeling van grote tumoren in de mond- en keelholte van patiënten. In 2013 promoveerde zij onder leiding van prof. dr. A.J.M. Balm aan de Universiteit van Amsterdam. In het kader van dit onderzoek heeft zij stagegelopen in het Memorial Sloan Kettering Cancer Center in New York.

De opleiding tot KNO-arts heeft zij in 2015 afgerond aan het VU Medisch Centrum onder leiding van prof. dr. C.R. Leemans. Zij heeft gewerkt als KNO-arts in het Diakonessenhuis te Utrecht en in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis te Amsterdam.

Vanaf september 2017 is zij verbonden aan Ziekenhuis Amstelland. Haar aandachtsgebieden binnen de KNO zijn oorchirurgie, stemproblemen en de luchtvaartgeneeskunde.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlKreeft, A.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

 

Mw.  A.M. Kreeft