G.J.M. Koster

Mw. G.J.M. Koster studeerde in Amsterdam aan de Vrije Universiteit en volgde haar opleiding tot longarts in het Medisch Centrum Alkmaar en AMC (registratie 2007). Sinds januari 2008 is zij aan Ziekenhuis Amstelland verbonden. Na haar komst is de oncologische zorg voor de longkankerpatiënten geheel in handen gekomen van de longartsen.

Samen met de KNO-artsen behandelt zij slaapapneu(OSAS)patiënten. Op de Dyspnoe polikliniek ziet zij samen met de cardiologen de patiënten.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlKoster, G.J.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

 

Compliment van een patiënt:
"Zeer kundig, maar vooral erg goed in helder en vriendelijk overleggen met de patiënt. Ze heeft mij voortreffelijk behandeld aan mijn longen."
"Dr. Koster was de longarts van mijn moeder. Empatisch, recht-door-zee, dichtbij, respectvol, en patiëntvolgend. Mijn moeder hield steeds 100% regie, en kon tegelijk 100% bouwen op de kennis van - en de relatie met - Dr. Koster. Een verademing in hele zware tijden!"

 G.J.M. Koster