dr. E.A.M. Westerbeek

Dr. E.A.M. Westerbeek (Ilse) studeerde in 2005 af als basisarts aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. In 2011 promoveerde zij in het VU medisch Centrum op een voedingsonderzoek bij prematuur geboren kinderen getiteld: Enteral supplementation of neutral and acidic oligosaccharides in preterm infants. Daarnaast was zij co-promotor van dr J.P. van den Berg die in 2015 promoveerde op het vervolgonderzoek getiteld:  Dietary modulation of immune related risks in preterm infants. Over dit onderwerp heeft zij verschillende wetenschappelijke artikelen gepubliceerd. Van 2010 tot 2015 was Ilse Westerbeek in opleiding tot kinderarts in het VU medisch Centrum en het OLVG.

Ilse Westerbeek heeft als speerpunt groei en voeding waarbij zij gespecialiseerd is in kinderen met (het vermoeden op) een allergie, chronische buikpijnklachten en kinderen met overgewicht (Xtrakids).  Daarnaast ziet zij ook alle kinderen met endocrinologische problemen.

In het ziekenhuis is Ilse Westerbeek lid van de werkgroep palliatieve sedatie kinderen. Ilse Westerbeek is NLS instructeur vanuit de SSHK te riel en in het ziekenhuis houdt zij zich ook actief bezig met het verzorgen van het (reanimatie) onderwijs.

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlWesterbeek, E.A.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

 

Lidmaatschappen:

  • KNMG
  • Federatie medisch specialisten
  • Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK)
  • Vereniging Arts en Voeding
  • NVK werkgroep voeding

 dr. E.A.M. Westerbeek