A.F.C. de Cock

De heer De Cock studeerde Geneeskunde aan de Universiteit Maastricht en vervolgde de specialisatie tot KNO-arts aan de Vrije Universiteit te Amsterdam met als subspecialisatie otologie. In 2011 volgde het fellowship plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie. Daarnaast heeft de heer De Cock zich sinds 2012 nader toegelegd op de diagnostiek en behandeling van patiënten met (chronische) duizeligheid. De heer De Cock was eerder werkzaam in het Gelre ziekenhuis Apeldoorn en het Waterland ziekenhuis in Purmerend. Sinds maart 2013 is de heer De Cock verbonden aan Ziekenhuis Amstelland. Hij is onder andere gespecialiseerd in duizeligheidsklachten.

de Cock, A.F.C. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
 
Compliment van een patiënt:
"Na heel lang twijfelen toch de stap genomen naar KNO. Op advies van een collega naar dr. de Cock gegaan. 13 oktober jl. zijn mijn keelamandelen verwijderd. Wat een fijne man, luistert naar je verhaal en houdt rekening met je. Heeft de nare ingreep een stuk prettiger gemaakt."

"Dit is de meest empathische arts die ik in ruim 50 jaar heb meegemaakt. Hij luistert, is pragmatisch, voortvarend zonder de voorzichtigheid uit het oog te verliezen. Stelt gerust en belooft een goede  uitkomst - en dat heeft hij ook waargemaakt! Mijn Menière is verholpen. Ik had me werkelijk geen betere en prettigere arts kunnen wensen!" 

 A.F.C. de Cock