M.E. Buncamper

Marlon Buncamper groeide op op Curaçao. Hij vertrok in 1990 naar Nederland waar hij Geneeskunde studeerde in Maastricht. Hij specialiseerde zich in de plastische en reconstructieve chirurgie in het Universitair Ziekenhuis in Gent. Hier verrichtte hij tevens onderzoek. In Los Angeles volgde hij een facelift fellowship en liposuctie course. Vanaf 2007 werkte Marlon Buncamper als oncologisch micro chirurg in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam en als plastisch chirurg in de Velthuis kliniek. 
In 2010 kwam hij het team van plastisch chirurgen in het VUmc versterken en werkt hij tevens in het Esthetisch Centrum Amsterdam. Marlon Buncamper is plastisch chirurg in de breedste zin van het woord. Hij is gespecialiseerd in transgender en genitale operaties. Daarnaast vallen alle aspecten van borstchirurgie (borstreconstructie, symmetrie correctie, borstvergroting, borstverkleining) en cosmetische chirurgie (facelift, liposuctie en buikwandcorrecties) onder zijn aandachtsgebied.

In Ziekenhuis Amstelland verricht Marlon Buncamper reconstructieve mammaoperaties.

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBuncamper, M.E. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

 

 Wilt u meer weten over M.E. Buncamper klik dan hier

 

 M.E. Buncamper