Mw. L.C. Delemarre

Mevrouw L.C. (Luçan) Delemarre heeft haar studie geneeskunde gevolgd aan de Radboud Universiteit Nijmegen.  Ze was tevens als student-lid bestuurlijk actief op de medische faculteit. De wetenschapsstage van 6 maanden heeft zij uitgevoerd  in het Children’s Hospital Boston, USA, op de afdeling Kindermaagdarmleverziekten. De specialisatie tot kinderarts is zij gestart op 01-01-2004 in Emma Kinderziekenhuis/AMC, met een perifere stage in Medisch Centrum Alkmaar.  Dokter Delemarre was tijdens haar opleiding bestuurslid van de Junior afdeling van de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde. Na het afronden van de opleiding tot kinderarts heeft mevrouw Delemarre een jaar gewerkt als fellow op de afdeling Intensive Care Kinderen van het Emma Kinderziekenhuis AMC, en daarna als Chef de Clinique in het Flevo Ziekenhuis Almere.

Sinds 2011 is zij werkzaam als algemeen kinderarts in Ziekenhuis Amstelland, met als aandachtsgebieden acute kindergeneeskunde, kinderimmunologie-infectiologie en langdurige onbegrepen klachten bij kinderen en tieners.

In Ziekenhuis Amstelland is dokter Delemarre lid van de commissie procedurele sedatie en analgesie.

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDelemarre, L.C. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

 

Lidmaatschappen:

  • Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde
  • KNMG
  • Federatie Medisch Specialisten
  • European Society Infectious Diseases

 

 Mw. L.C. Delemarre