W.J. Kleyn Molekamp

De heer Kleyn Molekamp heeft aan de Erasmus Universiteit de opleiding tot arts gevolgd. Zijn specialisatie tot orthopaedisch chirurg vond plaats in het OLVG te Amsterdam en het Universitair Medisch centrum te Utrecht.

Na het afronden van zijn specialisatie in april 2009 is hij werkzaam geweest als chef de clinique in het OLVG. Hij is sedert 1 november 2010 werkzaam in Ziekenhuis Amstelland als orthopedisch chirurg waar zijn aandachtsgebieden o.a. bestaan uit de knie- en heupprothesiologie, revisiechirurgie, voet-en enkelchirurgie, arthroscopische chirurgie van voet-en enkel, carpaal tunnelchirurgie en de traumatologie. 

De heer Kleyn Molekamp beheerst gebarentaal.

 
Compliment van een patiënt:
"Op 28 januari 2016 ben ik aan mijn linkerknie geholpen door deze dokter. Hij heeft alles duidelijk uitgelegd, en wat de verwachtingen na de operatie kunnen zijn. Kortom een zeer deskundig arts en zeker een aanrader voor patiënten met orthopedische klachten."

Publicatie

Reconstructie van een groot (reversed) Hill-Sachs defect bij chronische anterieure en posterieure schouderluxaties: twee casus NTvT
W.J. Kleyn Molekamp
NTvT Jaargang 11, juni 2003, nummer 3, 73-76

 W.J. Kleyn Molekamp