Vragen over kosten en verzekering

Heeft u vragen over een factuur of over de kosten van een behandeling? Bekijk dan de veelgestelde vragen / FAQ pagina. Ook kunt u terecht op de pagina's:

Kunt u het antwoord op uw vraag op deze website niet vinden, dan staan wij voor u klaar om deze te beantwoorden. U kunt op twee manieren contact met ons opnemen:

Via e-mail:
Vul het vragenformulier zo volledig mogelijk in of mail rechtstreeks naar DOT@zha.nl. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden, echter in verband met de grote toestroom van vragen kan het beantwoorden van uw vraag oplopen tot vier weken.

Telefonisch:
Op dinsdag en donderdag tussen 09.00 en 11.30 uur is DOT-office telefonisch bereikbaar voor vragen over bovenstaande onderwerpen of het uitwerken van uitleg over uw factuur of prijsinformatie. Het telefoonnummer is (020) 755 7125.

Voor informatie over vergoedingen en zorgverzekeringen, kunt u het best terecht bij uw zorgverzekeraar. Algemene informatie over zorgverzekeringen is ook te vinden op www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/zorgverzekering of op zorgwijzer.nl