In de wachtkamer

Als u een afspraak heeft met een arts, meldt u zich eerst bij de balie van de polikliniek. Daarna kunt u plaatsnemen in de wachtkamer.

Wachttijden
Het kan voorkomen dat uw arts later beschikbaar is voor uw afspraak dan gepland. Dit komt meestal doordat hij of zij iets meer tijd nodig heeft voor patiënten die die dag voor u zijn geweest. Of omdat er een spoedpatiënt tussendoor is gekomen. Wij vragen hiervoor uw begrip. Heeft u vragen over de wachttijd, dan kunt u dit altijd even aan de assistente achter de balie vragen.

 'Aangenaam' wachten
De vrijwilligers van Ziekenhuis Amstelland verzorgen tijdschriften en andere leesmaterialen in de wachtkamer. Wilt u zo vriendelijk zijn deze tijdschriften in de wachtkamer achter te laten? Daarnaast komen de vrijwilligers een aantal keer per dag langs met (gratis) koffie en thee, aangeboden door Stichting Vrienden van Ziekenhuis Amstelland.

Ook vindt u in een aantal wachtkamers tv-schermen waarop informatie van en over Ziekenhuis Amstelland wordt gepresenteerd.
In de meeste wachtkamers hangen folderrekken, met informatiefolders over ziektes en aandoeningen die voor u relevant kunnen zijn. Deze kunt u gratis meenemen.

Kortom: wij proberen het wachten voor u zo aangenaam mogelijk te maken. Heeft u suggesties om het wachten nóg aangenamer te maken? Vul dan het verbetersuggestieformulier in.