Open Dag in Ziekenhuis Amstelland één groot feest

Open Dag in Ziekenhuis Amstelland één groot feest

Ziekenhuis Amstelland opende afgelopen zaterdag haar deuren voor meer dan 2000 bewoners uit de regio Amstelland. De sfeer was ontspannen, vrolijk en gezellig. Er was heel veel informatie van bijna alle afdelingen van het ziekenhuis. Er waren specialisten, medewerkers, verpleegkundigen, verloskundigen en nog veel meer. 

Op de informatiemarkt waren vele medewerkers van het ziekenhuis, maar ook van patientenorganisaties, verzorgingshuizen en externe organisaties zoals Beter Horen en VitalAire, aanwezig. Bezoekers konden hier testen doen en veel informatie verkrijgen. Ook heel veel belangstelling voor de afdelingen longgeneeskunde en cardiologie die overstelpt werden met vragen.

Ook voor de kinderen heel veel activiteiten; van springen op het kussen bij fysiotherapie tot de ballonnenclown, fotostudio, vissen in het bevalbad, gipsarmband en schminken. Groot succes was ook het Rondvaarbed met toeter. Kinderen kregen informatie hoe een ziekenhuisbed werkt en mochten vervolgens een rondrit maken door het ziekenhuis in dit bed.

Veel belangstelling voor de rondleiding in de technische ruimtes van het ziekenhuis en bewondering voor alle milieumaatregelen die er al genomen zijn.

Kortom, een hele fijne dag om op terug te kijken.

Klik op de foto voor de foto impressie van de Open Dag

dsc04425

 

Klik op de FOTOBOOTH foto voor de studio foto's. Met hartelijke dank aan fotograaf Caspar Kabalt en onze drie medewerksters Claire van Kampen, Vivianne Barentsen en Louise Bijeman die alle attributen hebben gemaakt om deze leuke fotobooth mogelijk te maken.

fotobooth-1