Ons huiskamerproject dingt mee naar de NIAZ jaarprijs 2018. U kunt op ons stemmen.

Door goede voorbeelden te delen, maken we samen de zorg nóg beter en nóg veiliger. Dit jaar hebben 45 Nederlandse en Vlaamse zorginstellingen een voorbeeld ingediend voor de NIAZ jaarprijs 2018. Ziekenhuis Amstelland heeft gekozen voor het succesvolle huiskamerproject van Kliniek Beneden.

Stemmen
De 5 inzendingen met de meeste stemmen gaan naar de finale op 13 november waar de genomineerden kans maken op  een cheque ter waarde van € 10.000. Wij hopen daar bij te zijn! Help ons door te stemmen op onze inzending. http://bit.ly/2wEg4yu. Dit kan de hele maand september.

Wat is het huiskamerproject?
Het Huiskamerproject is in juli 2017 als proef gestart op de afdeling Kliniek Beneden. De bedoeling van het Huiskamerproject is kwetsbare ouderen meer aandacht en activiteit te bieden tijdens hun opname in het ziekenhuis. Dit zorgt voor een positieve bijdrage aan de fysieke en mentale gezondheid, persoonlijk welzijn en de zelfredzaamheid van de patiënt.