Meld je aan voor onze speeddates voor verpleegkundigen!

Meld je aan voor onze speeddates voor verpleegkundigen!

Altijd al in een kleinschalig regionaal ziekenhuis willen werken? Wil jij eerst kort in gesprek gaan met verschillende zorgmanagers en verpleegkundigen? Kom dan naar onze speeddate avond op 28 mei voor een flitsende eerste indruk!

Wat mag je van de speeddate verwachten?
Kom naar de speeddate avond in Ziekenhuis Amstelland op 28 mei 2019 om 19.00 uur. Lisanne de Boer, oncologieverpleegkundige, opent de avond met een inspirerend verhaal over waarom zij 30 jaar geleden voor Ziekenhuis Amstelland koos. Ze vertelt ook waarom zij nog steeds elke dag met veel plezier naar haar werk gaat. Daarna begint het speeddaten, waar je op informele wijze in contact kan komen met verschillende zorgmanagers en verpleegkundigen van diverse afdelingen binnen het ziekenhuis. We willen jou graag beter leren kennen! Wat zijn jouw verwachtingen en ambities? Waar ben jij goed in? In 7 minuten kunnen jullie elkaar het hemd van het lijf vragen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen!

Over ons ziekenhuis 
Ziekenhuis Amstelland werkt in een omgeving met een ruim aanbod aan ziekenhuizen en behandelcentra. We onderscheiden ons door een sterk basisprofiel: TOP in basiszorg. Je kan je kwaliteiten optimaal inzetten door onze kleinschaligheid en korte lijnen binnen de organisatie. Er is een goede samenwerking met onze verwijzers. We werken gastvrij en collegiaal in kleine teams. Er is een open omgangsvorm, je werkt nauw samen met medisch specialisten en er is ruimte voor initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop.

Meld je aan voor de speeddate!
Je kunt je aanmelden voor de speeddate als je in het bezit bent van een diploma verpleegkundige niveau 4 of 5. Daarnaast een actuele BIG-registratie hebt en beschikt over recente werk- of stage ervaring in een ziekenhuis. Ben jij die verpleegkundige met een positieve en zorgzame instelling? Behoor jij tot de groep verpleegkundigen die nu het verschil willen maken? Meld je dan snel aan via deze link.

Informatie
Eerst meer weten? Neem dan contact op met Sarono Peroti of Suzanne Duijn, Corporate recruiters, 020 - 755 6417.