Dermatologen Ziekenhuis Amstelland delen petjes uit aan kinderen

Vandaag is het Nationale Huidkankerdag. Tijdens deze dag willen dermatologen vooral uitleg geven over de gevaren van de zon en hoe belangrijk het is om zelf je huid te controleren. Gisteren hebben onze dermatologen Wouter Goldschmidt en Liesbeth Mutsaers in het kader van deze themadag petjes uitgedeeld aan de kinderen van Hestia Kinderopvang, dat naast het ziekenhuis ligt. Onze dermatologen willen hiermee extra aandacht geven aan zonbescherming. Hun boodschap is: Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met zonbescherming! Naast insmeren met zonnebrandcrème biedt een petje ook goede zonbescherming. Want met de schade die je in je jonge jaren oploopt, krijg je in je latere leven te maken. De petjes, die uitgedeeld zijn, heeft Ziekenhuis Amstelland gekregen van het familiebedrijf DermaCura uit Zeist.