Voorlichtingsbijeenkomst bevallen in Ziekenhuis Amstelland

Denkt u erover om in Ziekenhuis Amstelland te bevallen? Wilt u het liefst thuis bevallen, maar wilt u toch voor de zekerheid informatie over een bevalling in het ziekenhuis?

Dan is deze avond het geschikte moment om u te laten informeren!

De informatieavond wordt verzorgd door een verpleegkundige en een tweedelijnsverloskundige. U krijgt informatie over de ziekenhuisopname, de bevalling, borstvoeding en kraamzorg. Ook krijgt u gelegenheid een verloskamer te bekijken.

Locatie: Ziekenhuis Amstelland, Ontmoetingsruimte.
Tijd: 19.30 tot 21.30 uur.

Het bijwonen van deze avond is gratis en verplicht u tot niets. U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Als dit mogelijk is, willen wij u vragen zich aan te melden voor de bijeenkomst in de 7e maand van uw zwangerschap (vanaf 28 weken). Is dit niet mogelijk, dan vragen we u telefonisch contact op te nemen via (020) 755 7111 (tussen 8.00 en 16.00 uur).

Aanmelden voorlichtingsavond bevallen in Ziekenhuis Amstelland