Stichting Vrienden van Ziekenhuis Amstelland

De Stichting Vrienden van Ziekenhuis Amstelland is opgericht door een aantal tevreden ex-patiënten. Zij zamelt geld in om extra wensen van zowel patiënten als medewerkers te vervullen die niet betaald kunnen worden uit het normale ziekenhuisbudget.

Extra waardering voor de medewerkers en patiënten
Het is belangrijk mensen te waarderen voor het goede werk dat zij doen. Daardoor zullen degenen die hier werken, soms al vele jaren, dit van harte blijven doen en blijft het ziekenhuis een aantrekkelijke werkplek voor goede, nieuwe werknemers. Patiënten zullen dan ook in de toekomst blijven profiteren van de vriendelijke manier waarop tevreden medewerkers elkaar en u bejegenen. Helaas is er door krappe budgetten en de steeds groter wordende vraag naar zorg weinig geld voor leuke dingen voor medewerkers. 

Het doel van de Stichting Vrienden Ziekenhuis Amstelland is het bevorderen van de sfeer onder de medewerkers in Ziekenhuis Amstelland. Dit doen wij door medewerkers te verrassen met bijvoorbeeld een fiets om 's nachts de grote afstanden tussen de afdelingen te overbruggen; met de bouw van een afgesloten fietsenstalling; door het sponsoren van een afdelingsuitje. Maar de Vrienden bekostigen ook het gratis kopje koffie dat u in de polikliniek krijgt aangeboden.

stichting-vrienden

Wordt u ook onze vriend?
Al deze acties om medewerkers en patiënten blij te maken en het werk te verlichten, kosten geld. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe vrienden. Wilt u ook onze vriend worden en helpen ons ziekenhuis gezond te houden? Aanmelden kan via de pagina Aanmelden als Vriend

Wat krijgt u ervoor terug?
De Stichting Vrienden Ziekenhuis Amstelland organiseert tweemaal per jaar een gratis voorlichtingsavond voor haar vrienden door medisch specialisten van het ziekenhuis. Deze gaan over ziektes in het algemeen, het voorkómen ervan en de mogelijke behandelingen. Vrienden ontvangen daarnaast jaarlijks een informatieblad over het ziekenhuis. Uiteraard krijgt u als vriend ook ieder jaar een overzicht van de geldbesteding van de Stichting Vrienden Ziekenhuis Amstelland.

 

Bestuur

foto-bestuur-a-11x21-2okt17

 

(van links naar rechts op de foto)

  • Loek Stomps, portefeuillehouder projecten
  • Ton van der Linden, penningmeester
  • Jozé van der Voort, secretaris
  • Leo Elzinga, portefeuillehouder medewerkers
  • Kommer Braber, voorzitter


Kaartje sturen via de website 
Is een familielid of bekende van u opgenomen in Ziekenhuis Amstelland? Stuur hem of haar dan een echte wenskaart besteld via internet. Via Kaartje2Go kunt u stap voor stap een kaart uitkiezen, schrijven, adresseren en verzenden. Gebruik het postbusnummer van het ziekenhuis: Postbus 328, 1180 AH Amstelveen. De kaart wordt vervolgens afgedrukt en dezelfde dag nog (mits besteld vóór 20.00 uur) verzonden naar de patiënt.

Klik op de button om snel en eenvoudig uw kaart te versturen:

 knop-kaartje-sturen