Patiëntportaal MijnZHA live – vanaf nu altijd toegang tot uw medische gegevens

Vanaf vandaag is uw patiëntportaal MijnZHA live. Met behulp van MijnZHA kunt u zich nóg beter voorbereiden op uw bezoek aan Ziekenhuis Amstelland.

Wat kunt u met MijnZHA?
U kunt uitslagen bekijken of uw laatst bekende metingen, zoals uw bloeddruk. Verder kunt u brieven, bijvoorbeeld naar uw huisarts, inzien. Met MijnZHA kunt u normaalgesproken ook online een afspraak maken of wijzigen. Dit is echter tijdelijk niet mogelijk. Dit komt doordat de reguliere zorg momenteel gedoseerd wordt opgestart nu de zorg rond coronapatiënten stabieler is.

Persoonlijke gegevens controleren
U kunt ook uw persoonlijke gegevens bekijken. Wilt u controleren of uw gegevens, zoals die bij ons bekend zijn, kloppen?

Veilig inloggen met DigiD
Om de veiligheid te waarborgen maken we, net zoals veel overheidsinstanties, gebruik van DigiD om in te loggen op mijnzha.nl.

Ga naar mijnzha.nl en log in met uw DigiD gebruikersnaam, wachtwoord en de controle-sms of de DigiD app.

Vragen?
Hier vindt u de “Veelgestelde vragen”.

Komt u er niet uit? Neemt u dan contact op met onze helpdesk via mijnzha@zha.nl

Inschrijven nieuwsbrief Ziekenhuis Amstelland
Ziekenhuis Amstelland werkt aan verdere digitalisering en wil voor u, ook op afstand, Aangenaam Dichtbij zijn. Hier kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief en dan houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.